EUROLEAGUE

Με Χάνγκα και Κοζέρ στην Αθήνα

Με Χάνγκα και Κοζέρ στην Αθήνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Άνταμ Χάνγκα και Φαμπιάν Κοζέρ ακολούθησαν την αποστολή της Λαμποράλ Κούτσα για την Αθήνα, δίχως όμως να έχει αποσαφηνιστεί αν θα είναι διαθέσιμοι για το Game 3 των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό (19/4, 21:15).

Η παρουσία των Άνταμ Χάνγκα και Φαμπιάν Κοζέρ στη δωδεκάδα του Game 3 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμποράλ Κούτσα (19/4, 21:15) αποτελεί το μεγαλύτερο ερωτηματικό που υπάρχει αναφορικά με την προημιτελική σειρά της Euroleague. Αμφότεροι απουσίασαν από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, δίχως όμως αυτό να πτοήσει την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, η οποία -ακόμη κι έτσι- έκανε τη δουλειά της.

Στο ΟΑΚΑ τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα για τους Βάσκους, οι οποίοι χρειάζονται αμφότερους παίκτες για να καταφέρουν να κάνουν το τρίτο (και τελευταίο) βήμα για πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου. Παρά το άγνωστο της διαθεσιμότητάς τους πάντως, τόσο ο Άνταμ Χάνγκα όσο κι ο Φαμπιάν Κοζέρ ακολούθησαν κανονικά την αποστολή της ομάδας, η οποία ταξιδεύει τη Δευτέρα (18/4) για την Αθήνα.

Οι Βάσκοι αναμένεται να βρίσκονται νωρίς το απόγευμα στην πρωτεύουσα και ακολούθως να προπονηθούν στο ΟΑΚΑ. Όσο για τους δύο; Θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή να μάθουν αν θα τους έχουν στη σύνθεσή τους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ