EUROLEAGUE

Λαπροβίτολα αντι Πριτζιόνι στην Μπασκόνια

Λαπροβίτολα αντι Πριτζιόνι στην Μπασκόνια

Λίγο πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 21:00), η Μπασκόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας Λαπροβίτολα, για να καλύψει το κενό που άφησε στο "1" ο Πάμπλο Πριτζιόνι.

Η Μπασκόνια έχει μπροστά της τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 21:00), αλλά ταυτόχρονα συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά. Η ομάδα του Σίτο Αλόνσο φρόντισε μάλιστα να καλύψει το κενό που άφησε -με την αποχώρησή του- ο Πάμπλο Πριτζιόνι με ένα βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Αργεντινής.

Ο λόγος για τον Νίκολας Λαπροβίτολα, ο οποίος ανήκει επισήμως πλέον στην Μπασκόνια, που ανακοίνωσε την απόκτησή του για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο ύψους 1μ93 πλεϊμέικερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Σαν Αντόνιο Σπερς, έχοντας 3.3 πόντους και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η Liga Endesa δεν είναι κάτι άγνωστο για εκείνον, αφού πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Εστουδιάντες μετρώντας 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά αγώνα.

Η παρουσία του πάντως στον αγώνα του ΣΕΦ είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού σύμφωνα με το πιο πιθανό σενάριο θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την Μπασκόνια την ερχόμενη εβδομάδα στο παιχίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (24/1, 22:30) στη Fernando Buesa Arena.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ