EUROLEAGUE

Το ''κίνημα της μπανάνας'' και στη Λαμποράλ

Το ''κίνημα της μπανάνας'' και στη Λαμποράλ

Ο Αντρές Νοτσιόνι, ο Άνταμ Χάνγκα, ο Ιλμάνε Ντιόπ και ο Πέπε Ποέτα άφησαν για λίγο τις μπάλες του μπάσκετ κι έπιασαν τις... μπανάνες, συμμετέχοντας στην εκστρατεία κατά του ρατσισμού ''Είμαστε όλοι μαϊμούδες''!

Ο Νεϊμάρ ήταν ο πρώτος που φωτογραφήθηκε μαζί με το παιδί του κρατώντας μπανάνες και στέλνοντας το μήνυμα ''Είμαστε όλοι μαϊμούδες'', αποδεικνύνοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό του Ντάνι Άλβες που έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Μπαρτσελόνα έκανε την αρχή! Διάσημοι αλλά και απλός κόσμος συμμετέχουν στην ''εκστρατεία'' κατά του ρατσισμού που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα social media !

Σήμερα ήταν η σειρά των παικτών της Λαμποράλ Κούτσα, της πιο international ομάδας που συμμετέχει φέτος στην Euroleague ( σ.σ. ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο είναι ο μοναδικός Ισπανός), να αποδείξουν ότι είναι ενάντιοι σε κάθε μορφή ρατσισμού.

Συγκεκριμένα, οι Αντρές Νοτσιόνι (Αργεντινός), Άνταμ Χάνγκα (Ούγγρος), Ιλμάνε Ντιόπ (Σενεγαλέζος) και Πέπε Ποέτα (Ιταλός) ποζάρουν με μια μπανάνα στο πλαίσιο της ''εκστρατείας'' #TodosSomosMacacos!

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ