EUROLEAGUE

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κοσέρ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κοσέρ

Ο Φαμπιάν Κοσέρ γλίτωσε τα χειρότερα (είχε διαγνωστεί με νεφρική δυσλειτουργία) και σταδιακά θα επιστρέψει στο πλήρες πρόγραμμα της Λαμποράλ Κούτσα. Αρχής γενομένης από σήμερα (Πέμπτη 28/11).

Στις 30 του Οκτώβρη, πριν το ματς της Λαμποράλ Κούτσα με τη Λιέτουβος Ρίτας, στο Βίλνους, ο Φαμπιάν Κοσέρ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις. Οι γιατροί είχαν κάνει λόγο για γαστρεντερίτιδα. Του χορήγησαν θεραπεία που ωστόσο δεν εξαφάνισε το πρόβλημα. Για αυτό τον υπέβαλαν σε νέες εξετάσεις. Και στις 13 Νοεμβρίου, οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει νεφρική δυσλειτουργία. Έκτοτε έκανε ό,τι εξετάσεις μπορεί να κάνει άνθρωπος, ο οποίος έχει πρόβλημα στο νεφρό και ήλπιζε για το καλύτερο

Ώσπου, σήμερα (Πέμπτη 28/11) η Λαμποράλ Κούτσα ενημέρωσε πως σταδιακά ο Γάλλος θα επιστρέψει στο πρόγραμμα της ομάδας. Αρχής γενομένης από σήμερα. Καθημερινά θα αυξάνεται ο όγκος της δουλειάς που θα έχει να κάνει και ανάλογα από το πώς θα ανταποκρίνεται ο οργανισμός του, θα πράττουν (οι καθ' ύλην αρμόδιοι). Παράλληλα, θα υποβάλλεται και σε ιατρικές εξετάσεις.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ