EUROLEAGUE

Εκπληξη με Ντελφίνο η Μπασκόνια!

Εκπληξη με Ντελφίνο η Μπασκόνια!

Εναν καλό του φίλο κάλεσε ο Πάμπλο Πριτζιόνι στην προετοιμασία της Μπασκόνια για τη σεζόν 2017-18.

Λίγες μέρες πριν τα 35α γενέθλιά του, ο Κάρλος Ντελφίνο δεν θέλει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η καριέρα του έχει τελειώσει. Τι κι αν έχει να παίξει τέσσερα χρόνια σε υψηλό επίπεδο, ο Αργεντινός συνεχίζει να ελπίζει και να ονειρεύεται ότι θα έχει άλλη μια ευκαιρία για να γράψει χιλιόμετρα στο παρκέ, με τη Μπασκόνια να του δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην προετοιμασία της για τη σεζόν 2017-18.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσαν οι Βάσκοι το μεσημέρι της Πέμπτης (17/8), ο Ντελφίνο αποδέχθηκε την πρόσκληση του καλού του φίλου Πάμπλο Πριτζιόνι που είναι πλέον ο head coach της ομάδας της Βιτόρια και θα ακολουθήσει το πρόγραμμά της με στόχο... Ποιος ξέρει. Ίσως να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Μπασκόνια, ίσως απλά να θέλει να προετοιμάσει τον εαυτό του για να βρει έναν κατώτερου επιπέδου σύλλογο.

Ο Ντελφίνο των 8.1 πόντων, των 3.6 ριμπάουντ και των 1.7 ασίστ σε 507 αγώνες του ΝΒΑ ήταν τη σεζόν 2008-09 ένας από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες των ευρωπαϊκών γηπέδων (λέγεται πως η τότε συμφωνία του με τη Χίμκι ήταν μία από τις 2-3 μεγαλύτερες στην ιστορία του αθλήματος στη δική μας ήπειρο), πριν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και δει την καριέρα του να διακόπτεται απότομα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ