EUROLEAGUE

Preview: Μπάγερν Μονάχου - Ζαλγκίρις Κάουνας

Preview: Μπάγερν Μονάχου - Ζαλγκίρις Κάουνας

Τα περιθώρια στενεύουν για Μπάγερν και Ζαλγκίρις που την Παρασκευή (21.15) κοντράρονται με στόχο να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης

Ουσιαστικά η κόντρα μεταξύ της Μπάγερν και της Ζαλγκίρις την Παρασκευή (21.15) είναι από αυτές που χαρακτηρίζονται ως "do or die", καθώς ο νικητής διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ ο ηττημένος θα πρέπει να βρει νίκες εκτός προγράμματος.

Τη διαδρομή κόλαση - Παράδεισος έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπάγερν, η οποία αν και βρέθηκε πίσω με 19 πόντους κατάφερε να επανέλθει και τελικά να κερδίσει με 82-79 την Λοκομοτίβ Κουμπάν κλείνοντας τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 3 νικών και 4 ηττών. Οι παίκτες του Πέσιτς θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κι έτσι για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα θα πρέπει να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η μέχρι τώρα περιπέτεια της Ζαλγκίρις στο ΤΟΡ 16 είναι απογοητευτική, καθώς οι Λιθουανοί σε 7 αγωνιστικές κατάφεραν να πάρουν μόλις μία νίκη από την Παρτίζαν. Την προηγούμενη εβδομάδα αποτέλεσαν τον σάκο του μποξ για την Ρεάλ που επικράτησε με το επιβλητικό 108-72. Από τον πάτο της βαθμολογίας που βρίσκεται η Ζαλγκίρις θα πρέπει να κάνει έναν φοβερό δεύτερο γύρο για να βρεθεί στα πλέι οφ.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν προπονητής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το 2003 στη Μπαρτσελόνα όταν και κέρδισαν το τρόπαιο της Euroleague.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν επίσης προπονητής του Ρομπέρτας Γιαβτόκας το 2007 στη Ντιναμό Μόσχας.

Ο Ντιλέινι έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 11 από τα 12 τελευταία του παιχνίδια στην Euroleague.

Ο Παούλιους Γιανκούνας χρειάζεται 9 ριμπάουντ για να φτάσει τα 1000 στην Euroleague, κάτι τέτοιο το έχουν καταφέρει μόλις εφτά παίκτες.

Ο Τζάστιν Ντέντμον έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε όλα τα φετινά παιχνίδια που έχει δώσει στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ