EUROLEAGUE

Preview: Μπάγερν Μονάχου - Λοκομοτίβ Κουμπάν

Preview: Μπάγερν Μονάχου - Λοκομοτίβ Κουμπάν

Η Μπάγερν υποδέχεται την Παρασκευή (21.15) την Λοκομοτίβ σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα της 7ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16

Τι κι αν είναι πρωτοεμφανιζόμενες στη διοργάνωση; Μπάγερν και Λοκομοτίβ θα κοντραριστούν το βράδυ της Παρασκευής (21.15) με φόντο την τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα του ΤΟΡ 16 η Μπάγερν προσγειώθηκε απότομα. Τις νίκες επί των Ζαλγκίρις και Παρτίζαν ακολούθησαν οι ήττες από Ρεάλ, Γαλατάσαραϊ, ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι. Ο αγώνας με την Κουμπάν είναι κομβικός, καθώς αφενός μεν οι Γερμανοί θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα αλλά αφετέρου θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Οι Ρώσοι κόντρα στην Ρεάλ πάλεψαν την προηγούμενη αγωνιστική, όμως στο τέλος είδαν τους Μαδριλένους να παίρνουν το ροζ φύλλο (74-78) βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος σε ένα σερί 3 νικών που έτρεχαν. Στο παιχνίδι της Παρασκευής δεν θα αγωνιστεί ο Σεργκέι Μπίκοφ, ο οποίος για πειθαρχικό παράπτωμα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, ενώ και ο αντικαταστάτης του, Αντόν Πονκρασόφ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής .

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Η Μπάγερν με 39,1 ριμπάουντ μέσο όρο είναι πρώτη στην Euroleague.

Ο Ντέμοντ Γκριν έχει 15 στις 15 εύστοχες βολές κάτι που κρατάει από τη σεζόν 2007-08 όταν ήταν ακόμα παίκτης της Μπάμπεργκ.

Η Λοκομοτίβ έχει 5 νίκες και καμία ήττα όταν σκοράρει 80 πόντους και πάνω.

Ο Ρίτσαρντ Χέντριξ έχει τουλάχιστον ένα κόψιμο σε 7 συνεχόμενα παιχνίδια που έχει δώσει στην Euroleague.

Ο Ντέρικ Μπράουν έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 5 τελευταία του παιχνίδια στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ