EUROLEAGUE

Ντάνιελς: ''Οδηγός η ΤΣΣΚΑ''

Ντάνιελς: ''Οδηγός η ΤΣΣΚΑ''

Η Ναντέρ έμεινε με την... προσπάθεια απέναντι στην ΤΣΣΚΑ όμως ο Γουίλ Ντάνιελς παραδέχτηκε πως η εμφάνιση απέναντι στην «ομάδα του στρατού» μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τους Γάλλους!

Από το Περιστέρι και την Καβάλα, στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Ναντέρ και την Euroleague. O λόγος, φυσικά, για τον Γουίλ Ντάνιελς ο οποίος πρωταγωνίστησε στην... παρ' ολίγον έκπληξη της πρεμιέρας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ που φλέρταρε με μια ντροπιαστική ήττα από την σταχτοπούτα της διοργάνωσης!

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ έκανε τα πάντα απέναντι στην «ομάδα του στρατού» που επικράτησε δύσκολα (59-62) στην Halle Carpentier και απέφυγε τα χειρότερα.

''Όλοι μας στην Ναντέρ δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Χάσαμε στο τέλος όμως παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Επιτρέψαμε στην ΤΣΣΚΑ να σημειώσει μόλις 62 πόντους και αυτό είναι πολύ σημαντικό! Πραγματικά κάναμε πολύ καλή δουλειά'' εξήγησε αρχικά ο Γουίλ Ντάνιελς και πρόσθεσε πως η εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια.

''Αυτό που κάναμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ πρέπει να το επαναλάβουμε όλη τη σεζόν που ακολουθεί. Πρέπει να παίζουμε δυνατή άμυνα αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό σε αυτή τη διοργάνωση'' ανέφερε σχετικά και πρόσθεσε: '''Μείναμε κοντά στο σκορ ως το τέλος όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Αποδείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε. Πριν το παιχνίδι θέλαμε απλώς να είμαστε ανταγωνιστικοί όμως ο στόχος μας άλλαξε στη συνέχεια. Από αυτά τα παιχνίδια μπορούμε να μάθουμε πολλά και να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι ο κόσμος της Euroleague έμαθε καλά την Ναντέρ''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ