EUROLEAGUE

"Θυσία" έγινε ο Βουγιούκας -για τη Γαλατά

"Θυσία" έγινε ο Βουγιούκας -για τη Γαλατά
HLAS HABER AJANSI, WWW.IHA.COM.TR

Η Γαλατάσαραϊ αλλάζει άρδην εικόνα στο ρόστερ της, μιας και αποχωρούν τρεις παίκτες. Μένει όμως ο Ζόραν Ερτσέγκ. Τι γίνεται στον τουρκικό σύλλογο.

Από το πρωί της Παρασκευής (12/12) είχε γίνει γνωστό πως τρεις παίκτες της Γαλατάσαραϊ επρόκειτο να αποχωρήσουν από την ομάδα. Πρόκειται για τους Πιέτρο Αραντόρι, Νέιτ Τζαουάι και... Ίαν Βουγιούκα, που βρίσκονταν στο κατώφλι της εξόδου. Λίγες ώρες μετά ήρθε η επιβεβαίωση -από επίσημα χείλη- για το "αντίο" στους τρεις παίκτες. Οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, αρνήθηκαν τη διαπραγμάτευση με τους ανθρώπους της ομάδας, ελέω και του μικρού χρόνου συμμετοχής που είχαν φέτος.

Ο GM της Γαλατάσαραϊ, Μουράτ Οζιέρ, μίλησε στο RadyoSpor για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εσχάτως στο εσωτερικό της ομάδας, τονίζοντας πως " έχουμε οικονομικά προβλήματα. Πρέπει να βρούμε πόρους. Χθες (11/12) το βράδυ, ο Αραντόρι μας δήλωσε πως δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Το ίδιο έκαναν και οι Βουγιούκας - Τζαουάι σήμερα (12/12) το πρωί".

Για να εξηγήσει πως " όλοι οι παίκτες -συμπεριλαμβανομένου και του Αρόγιο- είναι ελεύθεροι να φύγουν. Εμείς, από την πλευρά μας, ενημερώσαμε πως τη Δευτέρα (15/12) θα πληρώσουμε τις οφειλές προς τους παίκτες. Τους δώσαμε δηλαδή, μια ημερομηνία. Οι τρεις παίκτες όμως δεν θέλησαν να το συζητήσουν και αποχώρησαν".

Έφυγαν μεν, αλλά βοηθούν με αυτόν τον τρόπο τη Γαλατάσαραϊ να κρατήσει κάποιους άλλους. " Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους παίκτες. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να "θυσιάσουμε" κάποιους". Πολλοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ερτσέγκ , αλλά θα τον πληρώσουμε τη Δευτέρα για να τον κρατήσουμε μαζί μας. Ακόμη, δεν θέλουμε να χάσουμε τον Αρόγιο και τον Γιάνγκ ", επεσήμανε ο Μουράτ Οζιέρ, πριν ξεκαθαρίσει:

" Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον Εργκίν Αταμάν. Ούτε είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ. Θέλω να τελειώσω τη δουλειά που έχω αναλάβει στη Γαλατάσαραϊ", με τον Τούρκο προπονητή να προσθέτει λίγο αργότερα πως " στόχος μας πλέον είναι να κατακτήσουμε το Eurocup, εφόσον δεν προκριθούμε στο Top 16. Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε. Αν κάποιοι πιστεύουν πως θα τα παρατήσουμε, θα τους απογοητεύσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ