EUROLEAGUE

Νοκ άουτ και ο Μαρκοϊσβίλι!

Νοκ άουτ και ο Μαρκοϊσβίλι!

Κάτι δεν πάει καλά φέτος στην Γαλατάσαραϊ. Μετά τους Ακιόλ, Τζαγουάι και Αρσλάν, ο Εργκίν Αταμάν είδε (και) τον Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του αφού έσπασε τον αστράγαλό του!

Έτσι ο Γεωργιανός γκαρντ της Γαλατάσαραϊ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες.

''Φαίνεται πως η κατάσταση του Μαρκοϊσβίλι είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και στη συνέχεια θα δούμε πώς θα αντιδράσουμε'' εξήγησε ο γενικός διευθυντής της Γαλατά, Μουράτ Οζιέρ. Φέτος ο 27χρονος γκαρντ είχε 4.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ μ.ό. στους πρώτους αγώνες της Euroleague κόντρα σε Σιένα και Ολυμπιακό.

Το... σερί των τραυματισμών στη Γαλατά ξεκίνησε με τον Τσενκ Ακιόλ ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ από την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Αμέσως μετά την αναμέτρηση με τους ''ερυθρολεύκους'', ο Νέιθαν Τζαγουάι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο και παρέμεινε στην εντατική για τέσσερις μέρες, με την Γαλατάσαραϊ να βρίσκει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ποπς Μενσά-Μπονσού.

Σήμερα το πρωί ο Εντέρ Αρσλάν υποβλήθηκε σε μαγνητική λόγω ενοχλήσεων στον μηρό ενώ πριν από λίγο προέκυψε ο τραυματισμός του Μαρκοϊσβίλι.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ