EUROLEAGUE

Η πρώτη απώλεια του Ομπράντοβιτς

Beko Basketbol Ligi Play-Off final 1. maçnda Galatasaray Medical Park ile Banvit takmlar Abdi pekçi Spor Salonu'nda karlat. Bir pozisyonda Galatasaray MP'li oyuncu Furkan Aldemir (19) rakibi ile mücadele etti. (Anadolu Ajans - ebnem Cokun)
Beko Basketbol Ligi Play-Off final 1. maçnda Galatasaray Medical Park ile Banvit takmlar Abdi pekçi Spor Salonu'nda karlat. Bir pozisyonda Galatasaray MP'li oyuncu Furkan Aldemir (19) rakibi ile mücadele etti. (Anadolu Ajans - ebnem Cokun) ANADOLU AJANS

Ο Φουρκάν Αλντεμίρ είχε συνδεθεί με το ΝΒΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και η πρώτη σημείωση στη λίστα με τα "θέλω" της Φενέρμπαχτσε, παρ' ό,τι είχε συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι έως το 2015. Τώρα έχει μέχρι το 2018!

Από τα μέσα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, είχε προκύψει η φήμη πως ο Φουρκάν Αλντεμίρ θα αναζητήσει αλλού την τύχη -και την καριέρα- του. Οι γείτονες ανέφεραν πως δεν πετά ακριβώς από τη χαρά του με όσα ζει στη Γαλατασαράι και παρ' ό,τι είχε συμβόλαιο έως το 2015 θα αναζητούσε την έξοδο από το club.

Κάτι ότι είναι Τούρκος (εθνικότητα υπερπολύτιμη στην τουρκική λίγκα), κάτι ότι είναι 2.07, κάτι ότι ήταν οι του ΝΒΑ (για την ακρίβεια των Σίξερς, που έχουν τα δικαιώματα του από τις 13/7 του 2013) ήταν στο κατόπι του όλη τη σεζόν, δεν υπήρχε αμφιβολία πως θα έβρισκε κάπου δουλειά.

Η Φενέρμπαχτσε που αναζητά παίκτες και δη Τούρκους ενδιαφέρθηκε για τον 22χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν στο Νο1 της λίστας με τα "θέλω" τους. Κάτι που φυσικά ουδείς θα επιβεβαιώσει τώρα, που ο Αλντεμίρ υπέγραψε τριετή επέκταση για 3.9 εκάτ. δολ. με τη Γαλατά.

Το απόγευμα της Δευτέρας (26/5) επικύρωσε τη νέα συμφωνία (2+1 χρόνων), για να δηλώσει ότι " πριν τρία χρόνια ήταν που ήλθε η Γαλατασαράι στην καριέρα μου (σ.σ. τον πήρε από την Καρσίγιακα το 2011) και με βοήθησε να κάνω ένα βήμα μπροστά. Νιώθω βέβαιος πως θα εξελιχθώ και κατά τη διάρκεια του νέου συμβολαίου, ενώ η ομάδα θα διακρίνεται εντός συνόρων, αλλά και στην Ευρώπη. Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Εύχομαι αυτή η νέα συνεργασία να είναι ευλογημένη". Παρεμπιπτόντως, ο Αλντεμίρ είναι και εξαιρετικά θρήσκος, όπως είναι και διεθνής.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ