EUROLEAGUE

Αυλαία με ήττα για τη Γαλατά

Αυλαία με ήττα για τη Γαλατά

Η Ζαντάρ επικράτησε της Γαλατάσαραϊ με 75-67 στην αυλαία του "Zadar Basketball Tournament" και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο τουρνουά. Οι Τούρκοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Κάρλος Αρόγιο, Εντέρ Αρσλάν και Φουρκάν Αλντεμίρ.

Οι διοργανωτές του "Zadar Basketball Tournament" ολοκλήρωσαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο ''δικό'' τους τουρνουά αφού επικράτησαν της Γαλατάσαραϊ με 75-67 και κατέλαβαν την πέμπτη θέση στον θεσμό.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του κόουτς Εργκίν Αταμάν παρατάχθηκε κόντρα στη Ζαντάρ χωρίς τους Φουρκάν Αλντεμίρ, Κάρλος Αρόγιο και Εντέρ Αρσλάν. Αντίθετα, ο πιτσιρικάς Εγκέ Αράρ ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε για 10 λεπτά και τελείωσε τον αγώνα με 3 ριμπάουντ.

Η Γαλατάσαραϊ ''έτρεξε'' επιμέρους σκορ 11-1 και ισοφάρισε σε 64-64 στο 36' ωστόσο η Ζαντάρ βρήκε λύσεις στην επίθεση, προηγήθηκε με 71-64 στα 1'43'' για τη λήξη κι, εν τέλει, έφτασε στη νίκη. Ο Νόλαν Σμιθ είχε 20 πόντους (4/4 βολές, 2/2 δίποντα, 4/9 τρίποντα) 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ για τη Γαλατά.

Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας πρόσθεσε 12 πόντους (2/4 βολές, 5/7 δίποντα), 4 ριμπάουντ κι 1 κόψιμο σε 21' συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ