EUROLEAGUE

Απίστευτο φινάλε στο Τόφας-Γαλατασαράι!

Απίστευτο φινάλε στο Τόφας-Γαλατασαράι!

Τρελά πράγματα έγιναν στον αγώνα Τόφας-Γαλατασαράι, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν διαφορά 19 πόντων και να επιστρέφουν από το -6 στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του αγώνα, αλλά τον Όστιν Ντέι να δίνει τελικά τη νίκη στην Γαλατασαράι με την λήξη του παιχνιδιού!

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι το Τουρκικό Πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό στην Ευρώπη. Και ο αγώνας Τόφας-Γαλατασαράι αποτέλεσε απλώς την τελευταία επιβεβαίωση!

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Τουρκικού Πρωταθλήματος, με την Γαλατασαράι να δείχνει ότι θα έχει ένα εύκολο έργο, ξεφεύγοντας με 42-61 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Οι γηπεδούχοι ωστόσο αντέδρασαν και άρχισαν να ροκανίζουν την διαφορά, μειώνοντας σε 74-77 περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη. Τότε ήταν που ο Όστιν Ντέι με τρίποντο έδειξε να "καθαρίζει" το παιχνίδι κάνοντας το 74-80 με 50 δευτερόλεπτα να μένουν για την λήξη του αγώνα.

Η Τόφας ωστόσο όχι μόνο δεν τα παράτησε, παρά με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Σάμι Μέχια ισοφάρισε σε 80-80 (!) με μόλις 6 δευτερόλεπτα να απομένουν για να ολοκληρωθεί η τέταρτη περίοδος, δείχνοντας έτοιμη να στείλει το ματς στην παράταση. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Όστιν Ντέι, ο οποίος με ένα σουτ από την αριστερή γωνία, πατώντας την γραμμή των τριών πόντων, διαμόρφωσε το τελικό 80-82 σχεδόν με την λήξη του αγώνα, σώζοντας την ομάδα του από το "κάζο"! Ολοκλήρωσε έτσι μία ονειρεμένη εμφάνιση, αφού το τέλος του αγώνα τον βρήκε να έχει 23 πόντους με 9/13 σουτ και 2/2 βολές, παίζοντας ιδανικά τον ρόλο του "σωτήρα" για την ομάδα του.

Απίστευτο φινάλε στο Τόφας-Γαλατασαράι!
Απίστευτο φινάλε στο Τόφας-Γαλατασαράι!
TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ