EUROLEAGUE

''Ζέλικο, βρες λύσεις''

''Ζέλικο, βρες λύσεις''

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αποχαιρέτησε πρόωρα τη φετινή Euroleague και οι Τούρκοι ζητούν από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρει άμεσα λύσεις, αποδίδοντας ευθύνες στον ακριβοπληρωμένο Λίνας Κλέιζα.

Η νέα ήττα από την αδιάφορη Λαμποράλ ''υποχρέωσε'' τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βγάλει στη... σέντρα τους παίκτες του για την αδιαφορία και την έλλειψη κινήτρου στην αναμέτρηση με τους Βάσκους.

''Νιώθω απαίσια για τον τρόπο που παίξαμε, ειδικά με τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι βασικοί μας το παιχνίδι. Δεν τους ένοιαζε αν η διαφορά ήταν στους 20 ή 30 πόντους, αν έχαναν την μπάλα, αν ο αντίπαλος είχε κατοχή κι έβρισκε ελεύθερο σουτ. Προσπαθείς να αλλάξεις πράγματα, να κάνεις rotation, να δώσεις χρόνο στους αναπληρωματικούς όμως υπάρχει πρόβλημα όταν δεν μπορείς να βρεις τι φταίει!'' τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός μετά την ήττα από την αδιάφορη βαθμολογικά Λαμποράλ Κούτσα στη Fernando Buesa Arena, που σήμανε τον οριστικό αποκλεισμό της Φενέρ από τη συνέχεια της Euroleague.

Η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε τον ''Ζοτς'' με 30.000 ευρώ πρόστιμο για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο την ώρα που η εφημερίδα ''Hurriyet'' ζήτησε τη γνώμη ανθρώπων του μπάσκετ για το φετινό κάζο των Τούρκων στην Euroleague.

''Η ομάδα και η δομή της όχι απλά δεν ήταν για Final-4 ούτε καν για τα προημιτελικά. Ο Κλέιζα έδειξε μία ανικανότητα που για πολλούς ήταν αναμενόμενη. Υπήρχε παντελής έλλειψη λύσεων στο ρόστερ από το ένα έως το πέντε. Νομίζω ότι ο Ομπράντοβιτς οφείλει και πρέπει να βρει τις λύσεις για την επόμενη σεζόν'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο βετεράνος Τούρκος σταρ και νυν σχολιαστής αγώνων στη γειτονική χώρα, Ιμπραήμ Κουτλουάι.

Παράλληλα, ο βετεράνος άσος της Φενέρ, Μεχμέτ Μπατουράλπ, αναφέρθηκε στα τεράστια αμυντικά προβλήματα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης: ''Η Φενέρ θα πρέπει να δουλέψει στην άμυνα, διότι είναι ανεπίτρεπτο μία ομάδα με στόχους να δέχεται 95 πόντους από τη Λαμποράλ Κούτσα και άλλους τόσους από την Μπουντιβέλνικ στον α' γύρο''.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ