EUROLEAGUE

Χίκμαν: ''Όλους τους τίτλους με τον Ζοτς!''

Χίκμαν: ''Όλους τους τίτλους με τον Ζοτς!''

Η Μακάμπι έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Ρίκι Χίκμαν στο Τελ Αβίβ, ο ίδιος προτίμησε να φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και πλέον δηλώνει ανυπόμονος για να δουλέψει στην Πόλη με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο All-Euroleague γκαρντ άφησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μακάμπι, για να ενταχθεί στο νέο project των Τούρκων. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φενέρ, ξεκαθάρισε ότι θέλει να κατακτήσει όλους τους τίτλους με τη νέα του ομάδα.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, ο οποίος θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια , έκανε αρχικά τον απολογισμό των πεπραγμένων στην ''ομάδα του λαού'', με την οποία έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στο Final Four του Μιλάνου.

''Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν εκπληκτική! Η Μακάμπι άξιζε τον τίτλο. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για όλα όσα πετύχαμε. Πλέον ανήκω στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και θέλω να πετύχω με αυτή την ομάδα. Θέλω να κατακτήσω όλους τους τίτλους ώστε να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος!''.

Εν συνεχεία ο Ρίκι Χίκμαν αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. ''Ανυπομονώ να δουλέψω με τον κόουτς Ομπράντοβιτς. Έχει μια σπουδαία καριέρα και όλοι το γνωρίζουν! Πιστεύω ότι μπορώ να βελτιωθώ και να μάθω από αυτόν. Έχω ακούσει πολλά πράγματα από πρώην παίκτες του και τον σέβομαι πολύ. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ διαθέτει ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε''.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ