EUROLEAGUE

Βέσελι: "Τρεις λέξεις για τον Ομπράντοβιτς; Δεν φτάνουν"

Βέσελι: "Τρεις λέξεις για τον Ομπράντοβιτς; Δεν φτάνουν"

Για μια ώρα, ο Γιαν Βέσελι απαντούσε σε ερωτήσεις των φαν της Φενέρμπαχτσε, μέσω Twitter. Τι είπε για τον "Ζοτς", τι για τον Κάιλ Χάινς και ποιον από τους Διαμαντίδη ή Γιασικεβίτσιους, διάλεξε.

Πριν την αναχώρηση της Φενέρμπαχτσε για το Τελ Αβίβ, όπου τη Δευτέρα (20/4) θα συναντήσουν τη Μακάμπι, για το τρίτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague, η τουρκική ομάδα προγραμμάτισε συνέντευξη του Γιαν Βέσελι, μέσω Twitter.

Μεταξύ άλλων, ζήτησαν από τον Τσέχο να χαρακτηρίσει με τρεις λέξεις τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για να πει αρχικά πως " τρεις δεν φτάνουν" και να κάνει μια υπερπροσπάθεια για να βρει το " πολύ φιλόδοξος" και " τελειομανής". Τον ρώτησαν ποιος είναι ο πιο δύσκολος προσωπικός αντίπαλος. Για αυτό, δεν χρειάστηκε δευτερόλεπτο. Είπε κατευθείαν " ο Κάιλ Χάινς", ενώ για την πρεμιέρα των playoffs με την " ομάδα του λαού" είπε πως "ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, πιο σημαντικό από κάθε άλλο που είχαμε δώσει στη σεζόν. Ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες και μας βοήθησε η ώθηση που μας έδωσε ο κόσμος".

Τον ρώτησαν αν του αρέσει η Κωνσταντινούπολη. Εξήγησε πως " αγαπώ πολλά σε αυτήν την πόλη, αλλά αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχω, είναι η κίνηση στους δρόμους". Ποια είναι η αγαπημένη του θέση; "Αυτή στην οποία με βάζει ο κόουτς. Όπου και αν παίζω, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ".

Πώς αποφάσισε να πει το "ναι" στη Φενέρ, το περασμένο καλοκαίρι; " Η παρουσία του Ομπράντοβιτς, αλλά και οι παίκτες του ρόστερ, ήταν καθοριστικοί παράγοντες" ενημέρωσε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως "η παρουσία πολλών καλών παικτών, στο ίδιο ρόστερ, ανεβάζει τον καλώς εννοούμενο ανταγωνισμό, στις προπονήσεις και λειτουργεί υπέρ όλων μας".

Αποκάλυψε πως λατρεύει περισσότερο τις τάπες, από τα καρφώματα, ενώ στην ερώτηση " Διαμαντίδης ή Γιασικεβίτσιους" απάντησε " Νίκος Ζήσης".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ