EUROLEAGUE

Το παλεύει για Παναθηναϊκό ο Βέσελι

Το παλεύει για Παναθηναϊκό ο Βέσελι

Ο Γιαν Βέσελι παραμένει αμφίβολος, σύμφωνα με την ενημέρωση της Φενέρμπαχτσε, για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/1, 19:45). Σε καλύτερη κατάσταση, ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Το όνομα του Γιαν Βέσελι αποτελεί θέμα συζήτησης στη Φενέρμπαχτσε, δύο μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/1, 19:45), αφού ο φόργουορντ/σέντερ της τουρκικής ομάδας παραμένει αμφίβολος. Ο τραυματισμός του στον αχίλλειο από το παιχνίδι με την Μπασκόνια (προ δέκα ημερών) τον κράτησε εκτός μάχης από τις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας του, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του τις τελευταίες ημέρες.

Ο 27χρονος παίκτης παλεύει με τον χρόνο προκειμένου να αγωνιστεί κόντρα στο "τριφύλλι", την ώρα που οι Τζέιμς Νάναλι και Νίκολα Κάλινιτς παραμένουν στα "πιτς". Το video που δημοσίευσε η Φενέρμπαχτσε από τη σημερινή (15/1) προπόνηση στην Ulker Sports Arena δείχνει πάντως τον Γιαν Βέσελι να συμμετέχει στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος, αυτό της προθέρμανσης, γεγονός που ίσως να σημαίνει πως νιώθει καλύτερα και έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα.

Είναι προφανές πως ενδεχόμενη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods αλλάζει άρδην τα δεδομένα, αφού μιλάμε για τον καλύτερο ψηλό της Φενέρμπαχτσε φέτος. Συγκεκριμένα, προσφέρει 13.8 πόντους (με 61.8% στα δίποντα και 70.3% στις βολές), 4.8 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.1 τάπες ανά αγώνα στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ