EUROLEAGUE

"Θα είναι δύσκολο, αν χάσουμε πάλι από τον Ολυμπιακό"

"Θα είναι δύσκολο, αν χάσουμε πάλι από τον Ολυμπιακό"

O Νίκος Ζήσης ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής "Κοίτα το 24άρι", στο Sport24 Radio και μίλησε για το ματς της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, τον Σπανούλη, τον Ομπράντοβιτς και εξηγεί γιατί η παρέα του παίζει καλύτερα εκτός έδρας.

Διαβάστε τι είπε...

...για Νίζνι: Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι κι αυτο μας είχε ζητήσει πολλές φορές ο προπονητής μας. Ξέραμε ότι η Νίζνι έχει απουσίες κι ότι επίσης θα έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, γνωριζοντας ότι ο αντίπαλος μας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός στην άμυνα, όσο είναι στην επίθεση.

...για το ματς με τον Ολυμπιακό: Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι τελικός, αφού υπάρχουν ακόμη πολλά ματς. Σίγουρα θα είναι δύσκολο για μας αν χάσουμε δεύτερη φορα από τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι μια γεμάτη ομαδα που παίζει καλά στο γήπεδο του.

...για το γιατί η Φενέρ παίζει καλύτερα εκτός: Ε ίναι κάτι που όντως συμβαίνει. Ίσως όμως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι δώσαμε δύο δύσκολα παιχνίδια νωρίς και τα χάσαμε, με την ΤΣΣΚΑ και τον Ολυμπιακό. Είναι ματς που κρίθηκαν στο τέλος, όπως και κάποια παιχνίδια τα οποία κερδίσαμε. Παίζουμε όντως καλά στους τελευταίους αγώνες και σίγουρα είμαστε μια διαφορετική ομάδα, από ότι ήμασταν τον Ιανουάριο. Τότε ήταν η δική μου προσθήκη, αλλά και ο τραυματισμός του Χίκμαν. Γινομαστε συνεχώς καλύτεροι και νομίζω ότι έπαιξε ρόλο ότι παίξαμε με δύο ομάδες, με ποιότητα και ομοιογένεια όπως είναι η ΤΣΣΚΑ και ο Ολυμπιακός.

...για τον Βασίλη Σπανούλη: Κ άνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έτσι πιστεύω. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει τρομερή διάρκεια.

...για τη συνεργασία με τον Ομπράντοβιτς; Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με τον συγκεκριμένο προπονητή. Είναι πάρα πολύ ικανός και κάθε τι που λέει δεν είναι τυχαίο, αλλά προέρχεται από μεγάλη σκέψη και τριβή.

...για το αν είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα: Θα μπορούσε να το πει κάποιος αυτό γιατί έχουμε 6 σερί νίκες, αλλά να μην ξεχνάμε ότι χάσαμε στον τελικό κυπέλλου. Το σίγουρο ειναι ότι παίζουμε διαρκώς καλύτερα.

...για τον όμιλο: Έχει πολύ δρόμο ακόμη. Φαίνεται ότι μετά τα τελευταία αποτελέσματα ξεχωρίζουν οι πρώτες τρεις. Η τελική κατάταξη θα κριθεί από το επόμενο ματς στο ΣΕΦ, αλλά και από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ. Από εκεί και περα η Λαμποράλ παίζει καλά με τον νέο προπονητή και ειναι ικανή να κάνει την έκπληξη, αν και νομίζω ότι η Εφές θα είναι η ομάδα που θα περάσει, λόγω προπονητή, αλλά και λόγω εμπειριας και ποιότητας παικτών.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ