EUROLEAGUE

Ούντο: "Είμαστε ακόμα η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης"

Ούντο: "Είμαστε ακόμα η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης"

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε εμφανώς απογοητευμένοι από την τελική έκβαση του τελικού έδωσαν συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και αναφέρθηκαν στα σημεία που έκριναν τον νικητή

Ο Έκπε Ούντο ήταν πραγματικά συγκινητικός όταν προσπαθούσε η Φενέρμπαχτσε να επιστρέψει στο ματς, όμως δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Ο Αμερικανός μετά το τέλος του ματς δήλωσε: " Χάσαμε το παιχνίδι. Βγάζουμε το καπέλο στην ΤΣΣΚΑ. Είχαν μια καλή σεζόν, αλλά στο τέλος της ημέρας νομίζω πως εμείς χάσαμε το ματς. Ήμασταν μπροστά με δύο πόντους, αλλά πήραν το επιθετικό ριμπάουντ και ευστόχησαν. Μετά ήταν δύσκολος ο δρόμος. Είμαστε ακόμα η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης".

Από την πλευρά του ο Πέρο Άντιτς υποστήριξε: " Υπάρχουν ματς όπου η ενέργεια δεν είναι ερώτημα. Οπως είπα, μυαλό, καρδιά και... καρύδια μετρούν. Τους αφήσαμε να πάρουν προβάδισμα 20π. στο ημίχρονο. Χάσαμε το ματς βασικά στο πρώτο ημίχρονο. Επιστρέψαμε. Το ματς ήταν ένα ριμπάουντ. Ο Χριάπα άρπαξε το ριμπάουντ, δεν κάναμε καλό box out. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ. Ελπίζω να τα πούμε ξανά την επόμενη χρονιά".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ