EUROLEAGUE

Ο Σλούκας έγινε συνώνυμο της δημιουργίας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague συνεχίζει τα αφιερώματα για τους πρωταγωνιστές της σεζόν, με τον Κώστα Σλούκα και τις ασίστ του να έχουν την τιμητική τους (VIDEO).

Ο Κώστας Σλούκας βελτίωσε σημαντικά το παιχνίδι του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, πλησίασε ακόμη περισσότερο σε αυτό που μοιάζει να είναι το ταβάνι του και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που η Φενέρμπαχτσε έπαιξε για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό της EuroLeague.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό, η ουσία πάντως δεν αλλάζει: ο διεθνής γκαρντ ήταν το "βαρύ χαρτί" της τουρκικής ομάδας στην περιφέρεια -από την στιγμή που αποχώρησε το καλοκαίρι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Το ταλέντο που έχει στη δημιουργία επισημάνθηκε ουκ ολίγες φορές στη διάρκεια της σεζόν, με τις 5.4 τελικές πάσες που είχε κατά μέσο όρο να τον τοποθετούν στην πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης.

Τα πικ εν ρολ που έτρεξε με τον Γιαν Βέσελι εξελίχθηκαν σε... trademark της Φενέρμπαχτσε, με την απόδειξη να έρχεται από το StatsLI που κατέταξε τη συνεργασία των δύο παικτών (53 ασίστ) ως την δεύτερη πιο συχνά επαναλαμβανόμενη στην EuroLeague για φέτος (πίσω μόνο από το Νικ Καλάθης - Τζέιμς Γκιστ). Πέραν αυτού, ευθύνεται για πολλά από τα καλάθια των Λουίτζι Ντατόμε (28 ασίστ) και Τζέισον Τόμπσον (22 ασίστ).

Η EuroLeague επέλεξε τις κορυφαίες ασίστ που έδωσε ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος. Απολαύστε ελεύθερα...

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ