EUROLEAGUE

Ντεμπούτο με Παναθηναϊκό ο Μπένετ

Ντεμπούτο με Παναθηναϊκό ο Μπένετ

Ο Άντονι Μπένετ θα δώσει κανονικά το "παρών" στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό Superfoods (19/1, 19:30), αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κρίνει ότι είναι έτοιμος να προσφέρει.

Με ένα νέο πρόσωπο θα παραταχθεί η Φενέρμπαχτσε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods το βράδυ της Πέμπτης (19/1, 19:30), αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Άντονι Μπένετ.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Το Νο1 του Draft του 2013, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη εδώ και μερικές ημέρες, συμμετέχοντας κανονικά στις προπονήσεις της τουρκικής ομάδας. Μπορεί να μην έχει πάρει ακόμα... γεύση από ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά ο προπονητής του είναι διατεθειμένος να τον ρίξει άμεσα "στα βαθιά", συμπεριλαμβάνοντάς τον στην αποστολή για το παιχνίδι με το "τριφύλλι".

Το κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει και σε τι ακριβώς ρόλο είναι άγνωστο, αφού δεν υπάρχει το παραμικρό δείγμα γραφής ως τώρα. Πρόκειται πάντως για έναν παίκτη με ποιότητα, που μπορεί να "γεμίσει" τη front line της Φενέρμπαχτσε εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε EuroLeague και TBL, ειδικά από τη στιγμή που ο Πέρο Άντιτς δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του για πολλή ώρα, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζει συχνά πυκνά.

"Πηγαδάκι" με Τζεντίλε και Ντατόμε

Η ολοκλήρωση της προπόνησης της Φενέρμπαχτσε συνέπεσε με την έναρξη αυτής του Παναθηναϊκού Superfoods, στο ίδιο γήπεδο. Οι "πράσινοι" περίμεναν για μερικά λεπτά τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας να αδειάσουν το γήπεδο, κάτι που έδωσε την κατάλληλη ευκαιρία στον Λουίτζι Ντατόμε να καλωσορίσει στην Ulker Sports Arena τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της Ιταλίας και καλοί φίλοι, οι δυο τους τα είπαν για αρκετή ώρα, πριν ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε αποχωρήσει γα τα αποδυτήρια της ομάδας του, κι εκείνος του "τριφυλλιού" πιάσει δουλειά στο παρκέ.

Ντεμπούτο με Παναθηναϊκό ο Μπένετ

Χωρίς προβλήματα η Φενέρμπαχτσε

Πέραν της παρουσίας του Άντονι Μπένετ, σημαντικό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το γεγονός πως δεν θα έχει απουσίες. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι υγιής εδώ και μερικές εβδομάδες, μεγαλώνοντας το rotation της ομάδας του. Δείτε στιγμές από την προπόνηση της τουρκικής ομάδας, μια μέρα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ