EUROLEAGUE

Ήττα-σοκ για την Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της Τουρκικής Λίγκας, αφού ηττήθηκε με 71-70 από την Ουσάκ. Θετικός ο Σλούκας, μοιραίος ο Ούντο στο τέλος.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της EuroLeague η Φενέρμπατστε είδε την Ουσάκ να της κάνει την... ζημιά, κερδίζοντάς την στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Τουρκικού Πρωταθλήματος.

Ο Σακίλ ΜαΚίσικ με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο εκτελεστής της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Ντάριλ Μονρό να προσθέτει 14 πόντους και τον Εβάντας Καρίς 9 πόντους. Για την Φενέρμπατσε, ο Μπόγκνταν Μογκντάνοβιτς είχε 18 πόντους και ο Γιαν Βέσελι 12 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Σλούκας είχε θετική παρουσία, έχοντας 11 πόντους και 7 ασίστ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με την Ουσάκ να καταφέρνει πάντα να έχει ένα μικρό προβάδισμα, ενώ κάποια στιγμή προηγήθηκε ακόμα και με 12 πόντους διαφορά (48-36). Η Φενέρμπατσε ωστόσο κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση, ενώ στο τέλος είχε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, αφού με το σκορ στο 71-69 ο 'Εκπε Ούντο κέρδισε φάουλ και μαζί το δικαίωμα να εκτελέσει δύο βολές. Αστόχησε ωστόσο στην πρώτη και ευστόχησε στην δεύτερη, με την Ουσάκ να καταφέρνει έτσι να πάρει μία σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του Τουρκικού Πρωταθλήματος.

Ήττα-σοκ για την Φενέρμπαχτσε
TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ