EUROLEAGUE

Η απολογία του Κάλινιτς για το επεισόδιο

Η απολογία του Κάλινιτς για το επεισόδιο

Ο Νίκολα Κάλινιτς απολογήθηκε για τη σύρραξη με τον φίλαθλο της ΤΣΣΚΑ που προκάλεσε τη διακοπή του τελικού της Euroleague και εξήγησε πως ήταν η κίνηση που χρειαζόταν η Φενέρμπαχτσε για να... ξυπνήσει (PHOTOS, VIDEO)!

Ο συγκλονιστικός τελικός ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σημαδεύτηκε από το επεισόδιο του Νίκολα Κάλινιτς με φίλο της "ομάδας του στρατού" που προκάλεσε προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η κίνηση ενός φίλου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να σπρώξει κι εν συνεχεία να χτυπήσει στο χέρι τον Νίκολα Κάλινιτς, προκάλεσε την "έκρηξη" του φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε. Ο Σέρβος απολογήθηκε μέσω Twitter:

"Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για τη μάχη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το να χάνεις είναι απαίσιο, όμως τουλάχιστον δώσαμε ό,τι είχαμε! Συμβαίνει πολλές φορές στο μπάσκετ... Μια μπάλα μπορεί αν κάνει τη διαφορά ανάμεσα στη νίκη και την ήττα. Θα είμαστε πιο δυνατοί και πιο έξυπνοι την επόμενη φορά. Επίσης, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στον φίλαθλο της ΤΣΣΚΑ στην πρώτη σειρά. Ήμουν λίγο υπερβολικός όμως ήταν αυτό που ήθελε η ομάδα μου για να ξυπνήσει. Ήθελα απλώς να κερδίσω!".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ