EUROLEAGUE

Φουλ για την πρώτη κούπα η Φενέρμπαχτσε

Φουλ για την πρώτη κούπα η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό της Euroleague απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (15/5, 21:00), με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει άπαντες στη διάθεσή του. Δείτε εικόνες από την τελευταία προπόνηση της τουρκικής ομάδας.

Με γεμάτο "οπλοστάσιο" θα παραταχθεί η Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Euroleague, στην πρώτη ευκαιρία που έχει στην ιστορία της να διεκδικήσει το τρόπαιο της Euroleague.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ολοκλήρωσε το Σάββατο (14/5) την προετοιμασία της για τον τελικό της Κυριακή (15/5, 21:00), με τον Νίκολα Κάλινιτς να επισημαίνει: " Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες που έδειξαν τα περισσότερα αυτή τη σεζόν. Και οι δύο ομάδες ήταν οι πιο συνεπείς. Αμφότερες ήταν πρώτες στους ομίλους της πρώτης φάσης και στο Top-16 και πέρασαν με σκούπα στο Final Four. Θα είναι ένα απίστευτο ματς. Αμφιβάλλω αν θα είναι τόσο ελκυστικό, επειδή οι τελικοί είναι συνήθως γεμάτοι τακτική και σκληροί", ενώ συνέχισε:

" Θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στα μαρκαρίσματα, παιχνίδι ένας εναντίον ενός, box out και παρόμοιες λεπτομέρειες που θα είναι πραγματικά πολύ σημαντικές και μπορούν να είναι αποφασιστικής σημασίας. Ο Μπογκντάνοβιτς κι εγώ γνωρίζουμε τον Τεόντοσιτς και τα δυνατά του σημεία, όμως ίσως αυτός γνωρίζει τόσο εμάς, όσο και τον κόουτς Ομπράντοβιτς ακόμα καλύτερα. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν μεγάλα μυστικά ανάμεσα σε Ομπράντοβιτς και Ιτούδη. Ετσι θα είναι δύο απίστευτες ομάδες και θεωρώ πως θα δούμε ένα μπασκετικό υπερθέαμα".

Από την πλευρά του, ο Ρίκι Χίκμαν υποστήριξε πως " νιώθω καλά για τον τελικό. Θα είναι συναρπαστικό παιχνίδι. Για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τον καλύτερο. Η ΤΣΣΚΑ θεωρείται μία από τις καλύτερες ομάδες της σεζόν και το ίδιο και εμείς. Είναι ώρα να δούμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να κάνουμε όσα λέμε στις προπονήσεις και να επικεντρωθούμε στις λεπτομέρειες που κρίνουν τους αγώνες. Ξέρω πως είναι να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης, όπως και οι Σλούκας και Αντιτς. Μπορούμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας με τα άλλα παιδιά και είναι όλοι ενθουσιασμένοι και έτοιμοι".

Τέλος, ο Γιαν Βέσελι είπε: " Μετά από τέτοια παιχνίδια, όπως οι ημιτελικοί, είναι αδύνατον να κοιμηθείς καλά. Προσπαθήσαμε, πάντως, να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε. Νιώθουμε καλά και νομίζω πως είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Χθες, δεν το κάναμε αυτό για 40 λεπτά και σχεδόν μας κόστισε το παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερη δουλειά.

Δεν νομίζω πως ο κόσμος έκανε τόση φασαρία όση μπορούσε. Ελπίζω πως θα είναι πολύ καλύτεροι, όπως και ολόκληρη τη σεζόν, όπου δημιουργούσαν σπουδαία ατμόσφαιρα. Ελπίζω αύριο να υπάρχει καλύτερη ατμόσφαιρα και να μας βοηθήσουν περισσότερο".

Δείτε εικόνες από την προπόνηση της Φενέρμπαχτσε

Φουλ για την πρώτη κούπα η Φενέρμπαχτσε
Φουλ για την πρώτη κούπα η Φενέρμπαχτσε
Φουλ για την πρώτη κούπα η Φενέρμπαχτσε
Φουλ για την πρώτη κούπα η Φενέρμπαχτσε
Φουλ για την πρώτη κούπα η Φενέρμπαχτσε
Φουλ για την πρώτη κούπα η Φενέρμπαχτσε
Φουλ για την πρώτη κούπα η Φενέρμπαχτσε
TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ