EUROLEAGUE

Άντιτς: "Δεν βλεπόταν ο Σλούκας"

Άντιτς: "Δεν βλεπόταν ο Σλούκας"
2016 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο Πέρο Άντιτς εξήρε τον Κώστα Σλούκα για την απόδοσή του στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four, που βοήθησε σημαντικά τη Φενέρμπαχτσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Euroleague.

Έτοιμος να διεκδικήσει την τρίτη Euroleague της καριέρας του είναι ο Πέρο Άντιτς, από τη στιγμή που η Φενέρμπαχτσε έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης, επικρατώντας στον ημιτελικό της Λαμποράλ Κούτσα με 88-77 .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Νίκη Μπάκουλη

Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως " έτσι είναι το Final Four, όλα κρίνονται στην τελευταία μπάλα. Εδώ παίζουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Νομίζω πως ο κόσμος απόλαυσε το παιχνίδι, είδε ωραίο θέαμα. Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε πολύ καλό παιχνίδι, είχε τον Μπουρούση σε εξαιρετική κατάσταση και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα μεταξύ μας, οι σχέσεις είναι εξαιρετικές και είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να βρεθούμε στον τελικό της Euroleague".

Για να συνεχίσει: " Ήμασταν ενωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Ακόμη κι όταν καθόμασταν στον πάγκο, εμψυχώναμε όσους είναι στο παρκέ. Το σημαντικό είναι να χαίρεσαι για την ομάδα και τον συμπαίκτη σου, είτε παίζεις είτε όχι", ενώ σε ερώτηση για τον Κώστα Σλούκα απάντησε πως " ήταν χάλια απόψε, δεν βλεπόταν, ο μαλ@@@" (γελάει). " Όχι εντάξει, πλάκα κάνω. Ήταν απίστευτος, συγκλονιστικός".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ