EUROLEAGUE

Τέλος ο Γιανγκ από την Αρμάνι Μιλάνο: έκανε τέταρτο χειρουργείο στο ίδιο γόνατο!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Η ατυχία συνεχίζει να καταδιώκει τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα στο αριστερό γόνατο. Τέταρτο χειρουργείο και "διαζύγιο" με την Αρμάνι Μιλάνο.

Το αριστερό γόνατο εξελίσσεται στη μεγαλύτερη αδυναμία του Πάτρικ Γιανγκ, στο κυνήγι μιας σπουδαίας καριέρας. Ο θηριώδης σέντερ, που πέρασε μια διετία στον Ολυμπιακό, δεν έχει καταφέρει ακόμη να δείξει το ταλέντο του σε απόλυτο βαθμό (με εξαίρεση ένα εξάμηνο στη Γαλατάσαραϊ), αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο αριστερό γόνατο διαδέχονται το ένα το άλλο.

Από τις 13 Νοεμβρίου 2015, όταν έκοψε τον χιαστό στο αριστερό γόνατο, κι έπειτα δεν έχει βρεθεί σε κατάσταση να μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Δυόμισι χρόνια αργότερα, κι ο απόφοιτος του Florida πέρασε για τέταρτη (!) φορά την πόρτα του χειρουργείου, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά τα προβλήματα θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν. Αυτός είναι κι ο λόγος που έλυσε τη συνεργασία του με την Αρμάνι Μιλάνο, παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής για τις ΗΠΑ.

Ο 26χρονος σέντερ έκανε δύο χειρουργεία όσο ακόμη αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό (ένα στον χιαστό και έναν καθαρισμό), ενώ λίγες μέρες μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου με την ιταλική ομάδα το περσινό καλοκαίρι έκανε ακόμη ένα. Παρότι αρχικός στόχος ήταν η επιστροφή του στην δράση εντός διμήνου, μια επιπλοκή που παρουσίασε η κατάστασή του στη διάρκεια της αποκατάστασης έφερε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να φορέσει τη φανέλα των "κόκκινων" φέτος (σ.σ.: στη θέση του, η Αρμάνι Μιλάνο απέκτησε τον Αρτούρας Γκουντάιτις, τον οποίο μάλιστα στη διάρκεια της ημέρας υπέγραψε μέχρι το 2021 ).

Κι όταν έγινε γνωστό πως θα πρέπει να υποβληθεί σε τέταρτη χειρουργική επέμβαση, οι δύο πλευρές κατάλαβαν πως είχε έρθει η ώρα για το "διαζύγιο", όπως αναφέρει το Sportando .

Update: Αργά το βράδυ η Αρμάνι επιβεβαίωσε την είδηση, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: " Η Παλακανέστρο Ολίμπια Μιλάνο και ο Πάτρικ Γιανγκ συμφώνησαν από κοινού να τερματίσουν τη συνεργασία τους ώστε να επιτραπεί στον αθλητή να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να υποβληθεί σε εγχείρηση στο αριστερό γόνατο, όπως ζήτησε ο ίδιος".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ