EUROLEAGUE

''Ο Τζεντίλε θα μείνει στο Μιλάνο''

''Ο Τζεντίλε θα μείνει στο Μιλάνο''

Ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, εξήγησε ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας ήλθαν σε συμφωνία με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε για νέο συμβόλαιο. Επόμενος στόχος; Η παραμονή του Νικολό Μέλι στο Mediolanum Forum.

Στα 21 του, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε κατέκτησε τον τίτλο στη Serie A με την Αρμάνι, αναδείχθηκε MVP της σειράς με τη Σιένα, έγινε πικ στο Νο53 του draft από τους Ρόκετς κι έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ρώσοι διατίθενται να του δώσουν 1.3 εκατομμύρια δολ. , για κάθε χρόνο διετούς συνεργασίας, με ΝΒΑ out το 2016. Η Αρμάνι, από την πλευρά της, δεν επρόκειτο να κάτσει και να παρακολουθεί τις εξελίξεις!

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας προγραμμάτισε ραντεβού με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, καταθέτοντας επίσημη πρόταση για σύναψη νέας συμφωνίας που θα κρατήσει τον αρχηγό στο Μιλάνο για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Σήμερα ο πρόεδρος της Αρμάνι, Λίβιο Πρόλι, αποκάλυψε στην Gazzetta dello Sport ότι οι δυο πλευρές ήλθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

''Έχουμε συμφωνία με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Θα μείνει στο Μιλάνο. Θέλουμε να κρατήσουμε επίσης τον Νικολό Μέλι. Ελπίζω να μείνει'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ