EUROLEAGUE

Η Αρμάνι υπέγραψε τον Λαβάλ

Η Αρμάνι υπέγραψε τον Λαβάλ

Η Αρμάνι Μιλάνο έκρινε πως θέλει μια κάποια ενίσχυση στη φροντ λάιν και υπέγραψε τον Γκάνι Λαβάλ.

Ο Σαμάρντο Σάμιουελς δίνει στον κόουτς της Αρμάνι, Λούκα Μπάνκι ό,τι θέλει από τον σέντερ του στην επίθεση. Υπήρχε όμως, ένα πρόβλημα στην άμυνα. Για αυτό το Μιλάνο υπέγραψε τον Γκάνι Λαβάλ.

Την ερχόμενη Πέμπτη, θα «κλείσει» το 25 έτος της ηλικίας του. Ο Νιγηριανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ (ναι, ήταν στην εθνική, στο ΠροΟλυμπιακό του Καράκας) είναι απόφοιτος του Georgia Tech. Είναι και κάτι ακόμα…

Η χαρά του waiver

Έγινε πικ από τους Σανς, το 2010 (στο Νο46) και υπέγραψε συμβόλαιο στις 2/8 του 2010, για να τον στείλουν τον Νοέμβριο στο NBDL. Πρόλαβε να παίξει ένα ματς ως «Ήλιος» , πριν διαλύσει το μηνίσκο.


Στο λοκ άουτ του 2011, υπέγραψε με τη Ζιελόνα Γκόρα και όταν βγήκε το λουκέτο από τον «άλλον πλανήτη» το Φοίνιξ τον άφησε να φύγει (λόγω πληρότητας στη θέση «4»). Δοκίμασε να γίνει παίκτης των Σπερς, αλλά δεν έπεισε και ακολούθησε η περιπέτεια στην Κίνα, όπου πήγε στους Xinjiang Flying Tigers, ως αντικαταστάτης του –τραυματία- Κένιον Μάρτιν. Και αυτοί τον άφησαν να φύγει, για να πάρουν τον Ίκε Ντιόγκου.

Τότε ήταν που επέστρεψε στη Ζιελόνα Γκόρα, που τον αποδέσμευσε λίγες εβδομάδες αργότερα "γιατί δεν ήταν ο ίδιος με εκείνον που ξεκίνησε τη σεζόν μαζί μας", είχε διευκρινίσει τότε η πολωνική ομάδα. Τον Απρίλιο του 2012 πήγε στη Γαλλία και τη Ροάν, όπου έμεινε έως το τέλος της σεζόν. Τον Αύγουστο του 2012 δοκίμασε την Ιταλία και τη Βίρτους, ενώ τον Ιούλιο του 2013 έπαιξε στην Κίνα, για τους Guangzhou Liu Sui.

Στις 9 Αυγούστου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Ρίγα, αλλά η απόφαση του να μην ταξιδέψει μαζί με την ομάδα για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας, στο Βίλνους σήμανε το τέλος και αυτής της συνεργασίας. Στις 5 του περασμένου Οκτώβρη του έδωσαν συμβόλαιο οι Σίξερς και το πήραν πίσω στις 27 του ίδιου μήνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ