EUROLEAGUE

Μίλερ και Ζήσης έσωσαν την Μπάμπεργκ

Μίλερ και Ζήσης έσωσαν την Μπάμπεργκ

Η Γκίσεν απείλησε την Μπάμπεργκ με την πρώτη ήττα της στην Μπουντεσλίγκα, αλλά οι Ντάριους Μίλερ και Νίκος Ζήσης διατήρησαν το εντός συνόρων αήττητο για την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι.

Το 9/9 στην Μπουντεσλίγκα έκανε η Μπάμπεργκ, το "τρένο" της οποίας δεν έκανε στάση ούτε στην έδρα της Γκίσεν. Τι κι αν οι γηπεδούχοι παλεύουν για είσοδο στα playoffs; Η κούραση της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης (10/11) απέναντι στην Νταρουσάφακα, έπαιξε τον ρόλο της.

Ακόμη κι έτσι, οι πρωταθλητές κατάφεραν να πάρουν την εκτός έδρας νίκη (79-77) και να διατηρηθούν αήττητοι τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Μπουντεσλίγκα. Ο Κάμερον Ουέλς (30π. με 11/14 δίπ.) λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στην Μπάμπεργκ, αλλά η δράση των Ντάριους Μίλερ (20π.) και Νίκου Ζήση (18π., 6ασ.) καθόρισε την έκβαση της αναμέτρησης, με τη νίκη να καταλήγει στους φιλοξενούμενους. Διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν επίσης οι Φαμπιάν Κοζέρ (12π.), Ντάνιελ Τάις (12π., 6ριμπ.) και Μάοντο Λο (10π.) που βοήθησαν σημαντικά την ομάδα τους να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ