EUROLEAGUE

Σαβάνοβιτς: ''Παίζω άθλια''!

Σαβάνοβιτς: ''Παίζω άθλια''!

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς έκανε την... αυτοκριτική του εξηγώντας τους λόγους που δεν κλήθηκε από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στην προετοιμασία της Σερβίας ενώ αναφέρθηκε στο νέο πρότζεκτ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει World Cup, εκεί όπου οι ''πλάβι'' θα αντιμετωπίσουν τις Βραζιλία, Αίγυπτο, Γαλλία, Ιράν και Ισπανία, στον Α' όμιλο της διοργάνωσης.

''Παίζω άθλια, είμαι αργός, δεν κατεβάζω ριμπάουντ, δεν κάνω τίποτα! Ίσως είμαι ο μοναδικός στην Ευρώπη που δεν μπορεί να κάνει κάτι στο παιχνίδι! Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον παίκτη σαν κι εμένα!'' εξήγησε με αρκετή δόση χιούμορ ο νέος φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου στο b92.net.

Εν συνεχεία ο πρώην παίκτης της Αναντολού Εφές αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς. ''Ήλθα στην Μπάγερν γιατί πιστεύω πολύ σε αυτό το νέο πρότζεκτ. Φυσικά, εμπιστεύομαι τον κόουτς Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον οποίο είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του στο παρελθόν''.

Η Μπάγερν συμμετέχει στον Γ' όμιλο της Euroleague 2014-15 μαζί με τις Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό, Φενέρ, Αρμάνι Μιλάνο και Τουρόφ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ