EUROLEAGUE

"Ο Διαμαντίδης ήταν... ορχήστρα"

"Ο Διαμαντίδης ήταν... ορχήστρα"
INTIME SPORTS

Τρία λεπτά κακού ρυθμού ήταν αρκετά για να χάσει η Μπάγερν τον έλεγχο του ματς με τον Παναθηναϊκό. Τα υπόλοιπα, τα τακτοποίησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, όπως εξηγούν οι Μπένζινγκ και Στίματς στο Euroleague Greece.

Τα όσα (δεν) έκαναν οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου στα τελευταία τρία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου έκριναν το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό υποστήριξαν τουλάχιστον -μιλώντας στο Euroleague Greece- τόσο ο Ρόμπεν Μπένζινγκ όσο και ο Βλάντιμιρ Στίματς.

" Τα τελευταία τρία λεπτά έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Το μομέντουμ ήταν στο μέρος μας, αλλά μέσα σε τρία λεπτά καταστράφηκαν όλα. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μερικά συνεχόμενα τρίποντα και πήγε στα αποδυτήρια με καλή ψυχολογία. Κάτι που αποδείχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι παίκτες του έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ", δήλωσε αρχικά ο Ρόμπεν Μπένζινγκ, για να συνεχίσει:

" Δεν παίξαμε καλή άμυνα. Τους επιτρέψαμε να προηγηθούν με είκοσι πόντους, ενώ όταν βελτιώσαμε την εικόνα μας στην άμυνα και μειώσαμε στους εννιά, ο Παναθηναϊκός πέτυχε μερικά μεγάλα σουτ. Κάναμε πολλά κρίσιμα λάθη. Χωρίς λόγο και αιτία. Έτσι δεν γίνεται να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ".

Για να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας: " Θέλεις ένα παράδειγμα; Το αμυντικό τρανζίσιον. Τα τρία τρίποντα που έβαλαν ήταν επειδή δεν γυρίσαμε γρήγορα στην άμυνα, μετά από άστοχο σουτ. Και το πληρώσαμε", είπε και κατέληξε:

" Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια και μετά να δούμε τι θα γίνει. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε με βάση τα τωρινά δεδομένα".

Στίματς: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσει, σύμφωνα με όσα είπε ο Στίματς στο Euroleague Greece.

" Όταν ο Παναθηναϊκός έκανε το σερί 8-0 στο τέλος του πρώτου μέρους, χάθηκαν όλα. Βρήκαν ρυθμό οι παίκτες του. Ο Διαμαντίδης ήταν... ορχήστρα στην επίθεση. Η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν δίκαιη", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος σέντερ και συνέχισε:

" Συνεχίσαμε να παλεύουμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες χάνεις. Αυτό που μετράει είναι να προσπαθείς μέχρι το τέλος. Εμείς αυτό κάναμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Τα σουτ που έβαλαν ο Φώτσης και ο Διαμαντίδης μας "σκότωσαν". Εμείς πάλι ήμασταν άστοχοι. Δεν έχουμε δικαιολογίες για την ήττα".

Όσο για τη συνέχεια; " Έχουμε κάποιες ελπίδες. Πρέπει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Χωρίς συμβιβασμούς".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ