EUROLEAGUE

Βρήκε τον... αντί-Λάρκιν η Μπαρτσελόνα

Phoenix Suns guard Phil Pressey in the third quarter during an NBA basketball game against the San Antonio Spurs, Sunday, Feb. 21, 2016, in Phoenix. The Spurs defeated the Suns 118-111. (AP Photo/Rick Scuteri)
Phoenix Suns guard Phil Pressey in the third quarter during an NBA basketball game against the San Antonio Spurs, Sunday, Feb. 21, 2016, in Phoenix. The Spurs defeated the Suns 118-111. (AP Photo/Rick Scuteri) AP

Την ώρα που περιμένει τον Ματ Λοτζέσκι να αποφασίσει, η Μπαρτσελόνα κλείνει τον Αμερικανό άσο που έβαλε στο στόχαστρό της από τη μέρα που έχασε τη μάχη για την απόκτηση του Σέιν Λάρκιν.

Ο Σέιν Λάρκιν χάθηκε όταν η Μπασκόνια ισοφάρισε την πρόταση της Μπαρτσελόνα, πριν συμφωνήσει τελικά με τους Μπόστον Σέλτικς, όμως οι Καταλανοί δεν το έβαλαν κάτω και βρήκαν τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ που χρειάζονται για τη σεζόν 2017-18. Ποιος είναι αυτός; Ο Φιλ Πρέσι, ένας 26χρονος άσος με ύψος 1μ.80 που δεν κατάφερε ποτέ να σταθεί στο ΝΒΑ.

Undrafted το 2013, ο Πρέσι που έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μιζούρι από το 2010 έως το 2013 πέρασε από τους Σέλτικς, τους Σίξερς και τους Σανς, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην D-League. Με μέσους όρους 3.2 πόντων και 2.9 ασίστ ανά 13.6 λεπτά συμμετοχής σε 148 αγώνες στο ΝΒΑ, δεν ήταν εύκολο να βρει δουλειά φέτος το καλοκαίρι, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις ήταν λίγες και οι free agents υπερβολικά πολλοί.

Όπως αναφέρει η Sport, ο Πρέσι αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στη Βαρκελώνη για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Αν τις περάσει επιτυχώς, θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Σίτο Αλόνσο που χρειαζόταν έναν pass-first πόιντ γκαρντ και τον βρήκε στο πρόσωπό του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ