EUROLEAGUE

Στα... τάρταρα Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ

Στα... τάρταρα Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ

Μόλις και μετά βίας το ποσοστό της Μπαρτσελόνα ξεπερνά το 14% στα Final-4, καθώς παρ' ότι είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές για ακόμα μία χρονιά απογοήτευσε. Δείτε τα ποσοστά των άλλων μονομάχων...

Η φετινή ήταν η 14η συμμετοχή της Μπαρτσελόνα σε Final-4. Παρέμεινε δηλαδή η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές, καθώς η ΤΣΣΚΑ είναι στην 2η θέση κι έχει μία λιγότερη εμφάνιση στο κορυφαίο ετήσιο ραντεβού.

Ωστόσο, για μία ακόμα χρονιά, οι Καταλανοί δεν πανηγύρισαν στο τέλος. Το αντίθετο δεν είχαν καν την ευκαιρία να φτάσουν μέχρι τον τελικό, καθώς έπεσαν πάνω στην υπερηχητική Ρεάλ που τους έκοψε κάθε ελπίδα για πρόκριση, με μία επιβλητική εμφάνιση.

Οι Καταλανοί σε 14 Final-4 κατάφεραν μόλις στα 2 να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουν δηλαδή ποσοστό επιτυχίας που μόλις και μετά βίας αγγίζει 14,2%.

Στην ίδια κακή μοίρα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία πλέον έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα σε 13 Final-4 που έχει συμμετάσχει.

Το ποσοστό των Ρώσων βρίσκεται στο 15,3% καθώς ούτε και οι ίδιοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ακόμα τρόπαιο, από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ φρόντισε να κάνει το... θαύμα της στα ημιτελικά και να γυρίσει ένα ματς που έμοιαζε χαμένο.

Στην 6η της συμμετοχή σε Final-4 η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να παλέψει για έναν ακόμα τίτλο. Μέχρι στιγμής το ποσοστό επιτυχίας της βρίσκεται στο 20% (1/5).

Όσο για την Μακάμπι η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης όντας το μεγάλο αουτσάιντερ, έχει 3 κατακτήσεις στα προηγούμενα 11 Final-4 που συμμετείχε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ