EUROLEAGUE

Σούπερ Βεζένκοφ, έσωσε την Μπαρτσελόνα

Σούπερ Βεζένκοφ, έσωσε την Μπαρτσελόνα

Με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση η Μπαρτσελόνα απέφυγε το κάζο, κερδίζοντας δύσκολα εντός έδρας με 79-77 την προτελευταία ομάδα του Ισπανικού Πρωταθλήματος, Χουβεντούτ στο Καταλανικό ντέρμπι.

Έπαιξε με την φωτιά η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Χουβεντούτ, αλλά τελικά δεν το πλήρωσε. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τα βρήκε σκούρα κόντρα στους μαχητικούς αντιπάλους της, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 31-39 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει μία αγχωτική νίκη με 79-77 στο "Παλαού Μπλαουγκράνα".

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Καταλανών ήταν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος τελείωσε τον αώνα με 18 πόντους με 3/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 3/5 βολές και 5 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ ήταν αυτός που με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Άντε Τόμιτς (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ) να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ μετά την δεύτερη άστοχη βολή του άλλοτε παίκτη του Άρη και να "τελειώνει" την υπόθεση-νίκη.

Για τους ηττημένους, ο Άλμπερτ Σάμπατ είχε 17 πόντους με 5/7 τρίποντα και οι Τζερόμ Τζόρνταν και Αλμπέρτο Αμπάλντε από 10 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ