EUROLEAGUE

"Ψάχνεται" για Λατάβιους Γουίλιαμς η Μπαρτσελόνα

"Ψάχνεται" για Λατάβιους Γουίλιαμς η Μπαρτσελόνα

Ο Λατάβιους Γουίλιαμς έχει μπει στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών της ενόψει των Playoffs της Liga Endesa.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την Ούνικς Καζάν μετά τον αποκλεισμό της από τα Playoffs της VTB League και ένας παίκτης της έχει μπει ήδη στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα: ο Λατάβιους Γουίλιαμς. Σύμφωνα με τη "mundo deportivo" η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει έρθει ήδη σε επαφές με τον ατζέντη του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, βλέποντας στον πρόσωπο του μία εξαιρετική λύση για τη γραμμή των ψηλών, όπου υπάρχουν οι Αντε Τόμιτς, Τζάστιν Ντόλμαν και Βίκτορ Κλαβέρ.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο 28χρονος Αμερικανός έπαιξε σε EuroLeague και VTB League με την Ούνικς και παρότι τα στατιστικά του δεν ήταν εντυπωσιακά (6,9 πόντοι, 4,8 ριμπάουντ μ.ό. στην EuroLeague), έκανε αρκετές καλές εμφανίσεις, χωρίς να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Εφόσον αποκτηθεί ο Γουίλιαμς θα πάρει τη θέση του Σέιν Λαουάλ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού. Εχει παίξει σε άλλες τρεις ισπανικές ομάδες στο παρελθόν: την Καχασόλ, τη Μπιλμπάο και τη Μπανταλόνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ