EUROLEAGUE

Πλάις: "Να ξεχάσουμε τον Ολυμπιακό"

Πλάις: "Να ξεχάσουμε τον Ολυμπιακό"

Η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός Final Four μετά τον αποκλεισμό στα playoffs από τον Ολυμπιακό και ο Τίμπορ Πλάις εξήγησε τους λόγους που οι Καταλανοί πρέπει να κάνουν restart ενόψει της συνέχειας.

Το πρωτάθλημα στη Liga Endesa είναι ο μοναδικός τίτλος που μπορεί να διεκδικήσει η Μπαρτσελόνα, μετά τις τρεις σερί ήττες από τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά της Euroleague.

Στο μεσοδιάστημα, οι Καταλανοί έχασαν το ισπανικό SuperCopa και το Copa del Rey από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έτσι κινδυνεύουν να κλείσουν το 2014-15 χωρίς τίτλο. Κάτι που ισοδυναμεί με... καταστροφή, όπως εξήγησε ο Έντουιν Τζάκσον με αφορμή την αυριανή (30/04, 22.00) αναμέτρηση με την Ομπραντόιρο στο Palau Blaugrana.

"Είμαστε η Μπαρτσελόνα. Μια χρονιά χωρίς τίτλο, είναι πάντα μια κακή χρονιά. Πρέπει, λοιπόν, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ουδείς θέλει να χάνει σε αυτόν τον οργανισμό. Είμαστε η ομάδα που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα και νομίζω πως θα τα πάμε καλά στα playoffs".

Από την πλευρά του ο Τίμπορ Πλάις τόνισε χαρακτηριστικά πως "πρέπει να ξεχάσουμε τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο στόχο μας, που είναι τα playoffs και η πρόκριση στους τελικούς της Liga Endesa".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ