EUROLEAGUE

Πάλι στο Νο1 για την Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελεί εκ νέου την πρώτη επιλογή της Μπαρτσελόνα για την τεχνική ηγεσία, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να χάνει πόντους εσχάτως.

Το θέμα του προπονητή αποτελεί μείζονος σημασίας για την Μπαρτσελόνα, η οποία προσπαθεί να... βρει την υγειά της μετά την αποχώρηση του Τσάβι Πασκουάλ. Ούτε η φετινή χρονιά κύλησε ιδανικά (παρά την κατάκτηση του Copa del Rey), με την επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή στη Liga Endesa να είναι το γιατρικό που ψάχνουν στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Ακόμη κι έτσι, μοιάζει δύσκολο πάντως να συνεχίσει ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε πρόσφατα πως σκέφτεται να συνεχίσει στη Βαρκελώνη για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη. Το θέμα είναι ότι -σύμφωνα με τη Mundo Deportivo - δεν αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει επιστρέψει στο προσκήνιο.

Μία προοπτική που δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί για πολλούς λόγους. Από τη μία το γεγονός πως δεσμεύεται με τη Ζάλγκιρις για έναν ακόμη χρόνο, από την άλλη το ενδιαφέρον των Toronto Raptors. Οι "μπλαουγκράνα" ξέρουν ότι δεν έχουν τη... δυναμική να προσελκύσουν ονόματα με την ευκολία του πρόσφατου παρελθόντος, πλην όμως ποντάρουν στη δυνατότητα που θα του προσφέρουν για να αλλάξει όσα θέλει, συν το μακρόπνοο πλάνο που θα επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή σε Ισπανία και Ευρώπη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ