EUROLEAGUE

Ο Ναβάρο για τον Ροσέλ

Ο Ναβάρο για τον Ροσέλ

Ο Σάντρο Ροσέλ ανακοίνωσε χθες την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έκανε λόγο για μια απόφαση που στεναχώρησε άπαντες στη Βαρκελώνη!

Το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα συνεδρίασε χθες και αμέσως μετά ακολούθησε συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας ο Σάντρο Ροσέλ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τα κοινά της Μπαρτσελόνα, παραδίδοντας τον προεδρικό θώκο στον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η αλλαγή στην προεδρία των ''μπλαουγκράνα'' ολοκληρώθηκε κατά της διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Ουνικάχα Μάλαγα, με αποτέλεσμα ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο να αναφερθεί στις διοικητικές εξελίξεις των Καταλανών.

''Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη μέρα για την Μπαρτσελόνα. Είμαστε στεναχωρημένοι με αυτό το νέο στα μέσα της χρονιάς όμως πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του Σάντρο και να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά τη νίκη επί της Μάλαγα και την αήττητη πορεία των ''μπλαουγκράνα'' στο TOP-16, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ανέφερε: ''Η Μάλαγα ήλθε χωρίς πίεση στη Βαρκελώνη. Είχε αυτοπεποίθηση αφού μας είχε κερδίσει ήδη μια φορά στο Palau Blaugrana. Είμαι χαρούμενος γιατί παίξαμε καλά στην τέταρτη περίοδο. Αν διο μήνες πριν λέγαμε ότι θα ξεκινήσουμε το TOP-16 με 4/4, κανείς δεν θα το πίστευε!''.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ