EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ με τέτοια ατμόσφαιρα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε πως είναι πάντα δύσκολο να αγωνίζεσαι στο ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας πως οι "πράσινοι" διαθέτουν μία ισχυρή έδρα, αλλά και εξαιρετικούς παίκτες.

Η Μπαρτσελόνα την Τρίτη (24/1, 20:45) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 19η αγωνιστική της διοργάνωσης. Λίγο πριν την αναχώρηση για την Αθήνα, ο προπονητής των Καταλανών, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τα εξής: "Προχωράμε και πρέπει από εδώ και πέρα να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες και εκτός έδρας για να μπούμε στην 8άδα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Είναι πάντα δύσκολο να αγωνίζεσαι σε εκείνο το γήπεδο. Είναι ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός θέλει επίσης αρκετά την νίκη σε αυτό το ματς. Αν θέλουμε να νικήσουμε, θα πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι.

Από εδώ και πέρα κάθε ματς για εμάς είναι τελικός. Πρέπει να κάνουμε το βήμα μπροστά. Δεν έχει σημασία που τους νικήσαμε σχετικά άνετα στην Βαρκελώνη. Κάθε ματς είναι μία διαφορετική ιστορία. Δεν έπαιξαν καλά κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, αλλά πριν λίγες μέρες νίκησαν τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες, έναν επίσης εξαιρετικό προπονητή, αλλά και μία ισχυρή έδρα".

Για τον Ντιανέ: "Ο Ντιανέ είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, είναι ένας νεαρός που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας να έχουμε νεαρούς παίκτες. Αποφασίσαμε ότι τον χρειαζόμαστε τώρα μετά την εμπειρία του στο Eurocup και την ACB με την Φουενλαμπράδα. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει.

Κάποιος είπε ότι είπα ψέματα ότι δεν έχω καλή επικοινωνία με τον Ροντρίγκο ντε λα Φουέντε. Πρώτα απ’ όλα, ποτέ δεν λέω ψέματα. Αυτό που συνέβη με τον Ντιανέ είναι ότι είναι δικός μας παίκτης, το καλοκαίρι αποφασίσαμε να τον δώσουμε στην Φουενλαμπράδα και τώρα σκεφτήκαμε ότι είναι σημαντικό να επιστρέψει εδώ και να μας βοηθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η απόφαση πάρθηκε μετά τη συνέντευξη Τύπου για να είμαι ειλικρινής και μετά επίσης είπα ότι είμαστε συνεχώς σε επαφή με την αγορά για να δούμε αν μπορούσαμε να ενισχυθούμε. Παράλληλα, συνέβη αυτό με τον Ολεσον και τον τραυματισμό του και παρότι πρόκειται για άλλη θέση, για την ποιότητα της προπόνησης χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ