EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δεν υπάρχει μόνο ο Σπανούλης"

Μπαρτζώκας: "Δεν υπάρχει μόνο ο Σπανούλης"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (16/11, 20:00) σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα, λόγω της επιστροφής του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" για το γεγονός.

Μετά από δύο σερί ήττες (από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γαλατάσαραϊ), ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην EuroLeague. Απέναντί του το βράδυ της Τετάρτης (16/11, 22:00) θα βρει την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά -ως αντίπαλος- στο ΣΕΦ, ένα γήπεδο στο οποίο γιόρτασε την κατάκτηση της EuroLeague το 2013.

Ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" προετοιμάζεται για τη στιγμή της εισόδου του στο ΣΕΦ, ξεκαθαρίζοντας πάντως με δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει τον ίδιο, αλλά την Μπαρτσελόνα. " Η επιστροφή μου σε ένα μέρος όπου έχω πολλούς φίλους και εξαιρετικές αναμνήσεις είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα. Πρέπει όμως να είμαι συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στη νίκη, δεν πρέπει να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό από αυτό. Δεν παίζω εγώ απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά η Μπαρτσελόνα", ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να συνεχίσει μιλώντας για την εικόνα που θέλει να έχει η ομάδα του:

" Περιμένω να δω την ίδια συμπεριφορά με το παιχνίδι απέναντι στη Μούρθια και κυρίως να εστιάσουμε στον προσεχή αντίπαλό μας, αφήνοντας κατά μέρους το παιχνίδι που έπεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δυνατός και απαιτητικός αντίπαλος, έχει παίκτες που διαθέτουν εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και παρά τις απώλειες που έχουμε, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Σχολιάζοντας την απόδοση του Ολυμπιακού, επεσήμανε πως " είναι πάντοτε ένας δύσκολος αντίπαλος, ειδικά στην έδρα του. Είναι μια ομάδα φύσει επιθετική με πολύ ταλέντο. Δεν χρειάζεται να εστιάζουμε μόνο στον Βασίλη (Σπανούλη), αφού όλοι οι παίκτες του είναι πολύ ποιοτικοί", πριν σταθεί στον ελάχιστο χρόνο που είχε προκειμένου να δουλέψει με την ομάδα του όπως θέλει:

" Είναι πρόβλημα για εμάς, γιατί είχαμε μόνο μια μέρα προετοιμασίας και πολλές απουσίες. Ετοιμάσαμε λίγα πράγματα για το παιχνίδι με τη Μούρθια, κι από εκεί και πέρα κοιτάξαμε κάποια πράγματα για τον Ολυμπιακό. Έτσι όμως πρέπει να γίνει η δουλειά, πρέπει να παίζουμε δυνατά μέχρι τέλους, παλεύοντας. Ειδικά τώρα που δεν έχουμε όλο το ρόστερ στη διάθεσή μας".

Τέλος, μιλώντας για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του με βάση αυτά που ζητάει, τόνισε ότι " είναι ακόμη δύσκολο να προσαρμοστούν όλοι στη νέα φιλοσοφία και τακτική προσέγγιση, είμαστε ακόμη σε πρώιμο σημείο της σεζόν και χρειαζόμαστε χρόνο για να βρεθούμε μεταξύ μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ