EUROLEAGUE

Μπαρτομέου: "O Μπαρτζώκας έχει την εμπιστοσύνη μας"

Μπαρτομέου: "O Μπαρτζώκας έχει την εμπιστοσύνη μας"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα. "Ξέραμε πως θα είναι δύσκολη η σεζόν φέτος".

Η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα διανύει μία δύσκολη σεζόν, έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στην 12η θέση στη EuroLeague (με ρεκόρ 8 νίκες και 14 ήττες), δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ έχει χάσει και έδαφος στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου, ρωτήθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στον προπονητή των Καταλανών, Γιώργο Μπαρτζώκα. Συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: "Ξέραμε πως ύστερα από τις αρκετές αλλαγές που κάναμε σε ρόστερ και τεχνική ηγεσία, η φετινή σεζόν θα ήταν δύσκολη για εμάς. Χάσαμε το Κύπελλο, χάθηκε ένας στόχος, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλους στόχους, όπως είναι η διάκριση στην EuroLeague, αλλά και ο τίτλος του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς φέτος, σταθήκαμε ιδιαίτερα άτυχοι, είχαμε προβλήματα. Οκτώ παίκτες μας φέτος αντιμετώπισαν τραυματισμούς. Δεν είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε το Κύπελλο. Παρά τα προβλήματα μας, φτάσαμε στα ημιτελικά. Όταν θα έχουμε έτοιμους όλους τους παίκτες μας, ας δούμε τι θα κάνουμε τον Μάη, όταν θα κριθεί το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε στο τέλος η σεζόν να είναι πετυχημένη. Έχουμε ακόμη δρόμο στη φετινή σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ