EUROLEAGUE

Κλαβέρ: "Γι αυτό ήρθα στην Μπαρτσελόνα"

Κλαβέρ: "Γι αυτό ήρθα στην Μπαρτσελόνα"

Ο Βίκτορ Κλαβέρ φόρεσε για πρώτη φορά (έστω ανεπίσημα) τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, κι ακολούθως μίλησε ως παίκτης των "μπλαουγκράνα" για τους λόγους που τους επέλεξε.

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα υπέγραψε το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) ο Βίκτορ Κλαβέρ, με τους "μπλαουγκράνα" να ανακοινώνουν την απόκτησή του με κάθε επισημότητα . Ο 28χρονος φόργουορντ επιστέφει, έτσι, στη Liga Endesa μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, όντας έτοιμος να ενισχύσει σημαντικά τη νέα του ομάδα στη θέση "4", όπου θα κληθεί να καλύψει το κενό του Τζάστιν Ντόλμαν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Μπαρτσελόνα, ο Βίκτορ Κλαβέρ τόνισε πως " όταν φοράς τη φανέλα της Μπαρτσελόνα υπάρχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις. Αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο και με κάνει να αισθάνομαι ενθουσιασμένος", ενώ σχολίασε πως " γι αυτό ήρθα άλλωστε, για να εξελιχθώ και να βοηθήσω όσο μπορώ. Σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό το επόμενο βήμα της καριέρας μου και πραγματικά είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα".

Όσο για το γεγονός πως θα συνεργαστεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα; Είπε πως " ξέρω καλά τον κόουτς. Πέρσι ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ελπίζω να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο τη νέα χρονιά με την Μπαρτσελόνα. Παρά την αλλαγή περιβάλλοντος πιστεύω ότι θα έχουμε επιτυχημένη σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ