EUROLEAGUE

"Κάποιες φορές θες, αλλά δεν μπορείς"

"Κάποιες φορές θες, αλλά δεν μπορείς"

Η Μπαρτσελόνα είχε τα θέματα της στην κανονική περίοδο της Euroleague, όπως αποδείχθηκε και το βράδυ που έχασε από τη Ναντέρ (3η αγωνιστική), με τον Τσάβι Πασκουάλ να ενημερώνει ότι "δεν έφταιγε πάντα η συμπεριφορά μας".

Προφανώς και υπάρχει κάποιος λόγος που οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πιστεύουν στο σύστημα του Τσάβι Πασκουάλ. Πράγμα που οι ίδιοι επισήμαναν πέρυσι, όταν πάλι οι "μπλαουγκράνα" είχαν προβλήματα στην κανονική περίοδο της Euroleague, αλλά και φέτος.

Πριν να πέσει η αυλαία της ρέγκιουλαρ σίζον, ο κόουτς της "Μπάρτσα" ενημέρωσε ότι "δεν με ενδιαφέρει αν θα τερματίσουμε πρώτοι ή τρίτοι, γιατί θα έχουμε τους ίδιους αντιπάλους. Αυτό που θέλουμε είναι να "κλείσουμε" την πρώτη φάση με νίκη" επί της Μπουντιβέλνικ.

" Το ΤΟΡ16 θα είναι απαιτητικό και δύσκολο ούτως ή άλλως. Αυτό που θέλουμε είναι να βρούμε τις ισορροπίες μας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έχουμε διάρκεια στην εμφάνιση μας" και μετά προχώρησε στο παρασύνθημα : "Όταν χάνουμε, δεν είναι απαραίτητα γιατί έχουμε πρόβλημα με τη συμπεριφορά μας. Κάποιες φορές θες, αλλά δεν μπορείς. Σε κάθε περίπτωση, η σεζόν έχει δρόμο ακόμα και μένει να δούμε πώς θα είμαστε την κρίσιμη ώρα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ