EUROLEAGUE

Έμεινε "ζωντανή" η Μπαρτσελόνα

Έμεινε "ζωντανή" η Μπαρτσελόνα
2016 EUROLEAGUE BASKETBALL

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με 91-79 της Βαλένθια και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των προημιτελικών.

Η Μπαρτσελόνα έχει σφυγμό. Οι "μπλαουγκράνα" έδειξαν χαρακτήρα στον 2ο προημιτελικό με την Βαλένθια, πήραν τη νίκη με 91-79 και έφεραν την σειρά στα ίσα (1-1) και πλέον το Σάββατο (27/5) οι δύο ομάδες θα τα παίξουν όλα για όλα στην προσπάθειά τους να προκριθούν στα ημιτελικά της Ισπανικής Λίγκας.

Οι Καταλανοί στηρίχθηκαν εν πολλοίς στο καταπληκτικό τους δεύτερο δωδεκάλεπτο, όταν χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 29-13 ξέφυγαν με 49-32. Έκτοτε απλώς συντηρούσαν την διαφορά, φτάνοντας σε μία σχετικά εύκολη νίκη. Μία νίκη που πάντως επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μούσα Ντιανιέ, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ στα μέσα της 4ης περιόδου, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ελπίζει ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο Άλεξ Ρένφρο με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα, με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να προσθέτει 13 πόντους και τον Μάρκους Έρικσον 12 πόντους. Ο Στράτος Περπέρογλου ξεκίνησε στην βασική πεντάδα και είχε 7 πόντους και 4 ασίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Για την Βαλένθια, που εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στην σειρά επειδή ο 3ος αγώνα θα γίνει στην έδρα της, ο Τζοάν Σάστρε είχε 17 πόντους και ο Ράφα Μαρτίνεθ 15 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ