EUROLEAGUE

Στην Αναντολού Εφές ο Ουίμς

Στην Αναντολού Εφές ο Ουίμς

Η Αναντολού Εφές ενισχύθηκε στην τελική ευθεία της σεζόν, επαναφέροντας τον Σόνι Ουίμς στην Ευρώπη. Έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην EuroLeague ο 32χρονος φόργουορντ.

Μπορεί να μην έχει ελπίδες πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Αναντολού Εφές δεν θέλει να γίνει καλύτερη. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Σόνι Ουίμς, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Κίνα.

Ο 32χρονος φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα των Zhejiang Golden Bulls στο CBA, εκεί όπου είχε 30.9 πόντους (με 53.3% στα δίποντα, 41.2% στα τρίποντα και 82.9% στις βολές), 8 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ κατά μέσο όρο. Δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε πρόωρα η σεζόν για την ομάδα του, αφού δεν πήρε το εισιτήριο για τα playoffs, η Αναντολού Εφές εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και τον έκανε δικό της μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με θητεία σε Ζάλγκιρις, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι σαφές πως ξέρει που πηγαίνει, με βασικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην BSL. Η τουρκική ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο πριν από μία εβδομάδα και παρά την απογοητευτική παρουσία της στην EuroLeague, βάζει πλώρη για το νταμπλ εντός των συνόρων.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ