EUROLEAGUE

Sold out στο "Αμπντί Ιπεκτσί" με Ολυμπιακό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Αναντολού Εφές ενημέρωσε για την εξάντληση των εισιτηρίων του Game 4 με τον Ολυμπιακό (28/4, 21:15), εκεί όπου η τουρκική ομάδα θα ψάξει τη νίκη - πρόκριση στο Final Four.

Το παιχνίδι της Παρασκευής (28/4, 21:15) με τον Ολυμπιακό είναι το σημαντικότερο των τελευταίων ετών για την Αναντολού Εφές, η οποία βρίσκεται μία νίκη μακριά από το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς επικράτησε χθες των "ερυθρολεύκων" ( 64-60 ) και πλέον θέλει τον "άσο" στο "Αμπντί Ιπεκτσί" στο Game 4 των playoffs για να "τσεκάρει" το εισιτήριο για το Σινάν Ερντέμ. Ο κόσμος της ομάδας περιμένει πως και πως τον συγκεκριμένο αγώνα, όπως φάνηκε από την ταχύτητα με την οποία εξάντλησε τα εισιτήρια.

Οι "μπλε" ενημέρωσαν για το sold out, που σημαίνει πως -πέραν όλων των άλλων- οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα κληθούν να διαχειριστούν μία πολύ "ζεστή" ατμόσφαιρα, στον δρόμο προς την ανατροπή της σειράς και την επιστροφή της στο ΣΕΦ.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ