EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Να παλέψουμε για κάθε μπάλα"

Περάσοβιτς: "Να παλέψουμε για κάθε μπάλα"

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς συνέστησε την προσοχή του στα ριμπάουντ, αλλά και στον περιορισμό, τονίζοντας πως η Εφές έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, επιστρέφοντας στα Final Four για πρώτη φορά ύστερα από το 2001.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, παρά το 2-1 της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, αλλά στις δηλώσεις του τόνισε πως η Εφές έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, επιστρέφοντας στα Final Four για πρώτη φορά ύστερα από το 2011.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές σχολίασε τα εξής: "Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι. Ο σύλλογος έχει την δυνατότητα να γράψει ιστορία, επιστρέφοντας στα Final Four ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα είναι και πάλι το γήπεδο. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας για να μας δώσει ώθηση, όπως συνέβη και την τελευταία φορά.

Είμαστε έτομοι. Ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και πρέπει να τον προσέξουμε. Πρέπει να προσέξουμε τα ριμπάουντ, αλλά και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, συνεπείς στο πλάνο μας, αλλά και να βγάλουμε σκληράδα στο παρκέ, παλεύοντας για κάθε μπάλα. Είμαστε μία νίκη μακριά από το Final Four, αλλά το έργο μας δεν είναι εύκολο".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ