EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Με την βοήθεια του κόσμου μας"

Περάσοβιτς: "Με την βοήθεια του κόσμου μας"

Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, δήλωσε ενόψει του σημερινού (26/4, 19:30), 3ου αγώνα της σειράς με τον Ολυμπιακό ότι η ομάδα του χρειάζεται τον κόσμο της για να κερδίσει.

Η Αναντολού Εφές "έκλεψε" το πλεονέκτημα έδρας από τον Ολυμπιακό με τη νίκη της στο Game 2 της σειράς και τώρα καλείται να διαχειριστεί την πίεση που έρχεται μαζί με την ταμπέλα του φαβορί, αρχής γενομένης με το σημερινό Game 3 της σειράς (26/4, 19:30).

Ο τεχνικός των Τούρκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ξέρει ωστόσο ότι δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση, δηλώνοντας σχετικά με το παιχνίδι: " Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα και παίζει καλά εκτός έδρας. Πάντα παίζει το ίδιο μπάσκετ, είτε παίζει εντός είτε εκτός έδρας. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι".

Στο τέλος ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε την βοήθεια του κόσμου: " Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά αυτά που ξέρουμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτή τη βάση. Επίσης χρειαζόμαστε βοήθεια από τους φιλάθλους μας από την αρχή μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ