EUROLEAGUE

Ο Μπιέλιτσα και η βελτίωση

Ο Μίλκο Μπιέλιτσα παραδέχτηκε στο Euroleague Greece ότι η Αναντολού Εφές βρίσκεται σε δύσκολη θέση όμως οι Τούρκοι θα βελτιωθούν στα επόμενα παιχνίδια, με στόχο τα playoffs.

Παρά το γεγονός πως ξεκίνησε πολύ καλά το Top 16, η Αναντολού Εφές δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα play offs. Τουναντίον, παλεύει για την πρόκρισή (μαζί με Λαμποράλ Κούτσα και Αρμάνι Μιλάνο). Απέναντι στον Ολυμπιακό έδειξε ικανή για τη νίκη, ωστόσο στην τέταρτη περίοδο όλα άλλαξαν, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη σπουδαία νίκη με 86-75.

Ένας από τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς που ξεχώρισαν ήταν ο Μίλκο Μπιέλιτσα. Ο τρίτος σκόρερ της τουρκικής ομάδας (8,9 πόντοι κατά μέσο όρο) για ένα ακόμα παιχνίδι έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα, αλλά δεν ήταν αρκετός. Μιλώντας στο Euroleague Greece εξήγησε τους λόγους της ανατροπής της τέταρτης περιόδου, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, τα οποία είναι τα κρισιμότερα της τουρκικής ομάδας στον όμιλο.

Η κουβέντα ξεκίνησε για την αναμέτρηση του ΣΕΦ. Εκεί όπου οι Κυπελλούχοι Τουρκίας κατέγραψαν μία ακόμα ήττα. "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν ένα από τα τρία παιχνίδια που μένουν στον όμιλο ώστε να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση", ήταν τα πρώτα λόγια, για να προχωρήσει στα του αγώνα "Ελέγξαμε το παιχνίδι για τρεις περιόδους. Στην τέταρτη, όμως, όπως συμβαίνει και σε άλλα παιχνίδια, χαλαρώσαμε και χάσαμε με μεγάλη διαφορά. Είναι σημαντικό θέμα αυτό, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια ακόμα, στα οποία θα πρέπει να εστιάσουμε και φυσικά να τα κερδίσουμε".

Αναζητώντας τα αίτια για την κακή εικόνα της τέταρτης περιόδου, κατέληξε στο συμπέρασμα πως "δεν παίξαμε το ίδιο σκληρά στην άμυνα. Κάναμε κάποια ηλίθια λάθη, δίνοντας εύκολα καλάθια στον Ολυμπιακό. Ίσως να έπαιξαν το ρόλο τους και κάποια άστοχα σουτ από τη δική μας πλευρά".

Όσο για τη συνέχεια; "Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είναι καλό για εμάς που έχασε η Λαμποράλ Κούτσα από την Αρμάνι Μιλάνο, όμως και η ιταλική ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ