EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Ο Θεός είχε το νου του"

Ίβκοβιτς: "Ο Θεός είχε το νου του"

Ο Ματ Τζάνινγκ έκρινε το αποτέλεσμα της τρίτης συνάντησης στη σειρά Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές, με τρίποντο στην εκπνοή, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να στέκεται... σε μια λεπτομέρεια και τη θεία δίκη.

Ο Ματ Τζάνινγκ εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της τρίτης συνάντησης, στη σειρά των playoffs της Ρεάλ με την Αναντολού Εφές, καθώς με δέκα πόντους βοήθησε την ομάδα του να ξεφύγει με διψήφια διαφορά στην τρίτη περίοδο, ενώ φυσικά ήταν εκείνος που έκρινε το αποτέλεσμα, με σουτ στο 1'' για το τέλος (75-72). Κάπως έτσι, οι Τούρκοι μείωσαν σε 2-1.

Αυτό που είχε να πει ο Αμερικανός ήταν πως "π ροφανώς και νιώθουμε υπέροχα. Θέλαμε να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη. τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Πέμπτης. Αν παίξουμε όπως απόψε, μπορούμε να επιστρέψουμε στη Μαδρίτη. Αυτός είναι ο στόχος μας".

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ωστόσο, είχε μια καταγγελία να κάνει. Αρχικά, εξήγησε πως "η ομάδα παλεύει παιχνίδι με το παιχνίδι. Έγινε φάουλ που δεν δόθηκε πριν το σουτ του Κάρολ (σ.σ. για το 72-72)" πριν καταλήξει στο "ο Θεός είχε το νου του, κοιτούσε από ψηλά. Είχαμε το τελευταίο σουτ και μπήκε μέσα".



TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ